Waarom Is mijn adresbalk ontbreekt?

Webbrowsers kunnen gebruikers voor het aanpassen van menu's en werkbalken voor hun gemak. Helaas, opdrachten uitschakelen van functies, zoals de adresbalk kunnen worden ingedrukt door een ongeval, waardoor het programma onbruikbaar.

Internet Explorer

In versies 7 en 8 van Microsofts Internet Explorer, kan niet de staaf van het adres worden uitgeschakeld. Voor eerdere versies, geef het menu "Beeld" "Werkbalken" open en vink de optie "Address Bar".

Firefox

Mozilla's Firefox-browser vraagt de adresbalk de "navigatiebalk", maar de optie is anders het zelfde. Open het menu "Beeld", ga over de "Werkbalken" en controleer de "Navigatiebalk" optie.

Safari

Op een Macintosh met Safari, open het menu "Beeld" en selecteer de optie met een adellijke titel "Toon/verberg werkbalk." Safari biedt ook een sneltoets, geactiveerd door de "Command"- en "Shift" toets en op '\', zonder aanhalingstekens.

Chroom

Google's Chrome browser laat niet de adresbalk om te worden gesloten, maar in full-screen modus zal het niet zichtbaar. Schakelt deze modus in- of uitschakelen door op de "F11" toets te drukken.