Waarom Is het belangrijk om voortdurend actualiseren antivirussoftware?

Het is belangrijk om voortdurend actualiseren van de anti-virus software op een computer, omdat computers worden regelmatig bedreigd door nieuwe virussen. De anti-virus-updates bevatten de meest recente bestanden die nodig zijn ter bestrijding van nieuwe virussen en het beveiligen van uw computer.

Bijwerken van handtekeningbestanden

Handtekeningbestanden bevatten de meest recente lijst en het gedrag van bekende virussen. Anti-virusprogramma's vrijgeven bestand updates van de virushandtekening regelmatig--soms dagelijks, soms vaker--omdat nieuwe virussen worden geïdentificeerd op een dagelijkse basis. Het is best om uw anti-virus programma om automatisch te controleren op updates deze updates configureren.

Behoud van de Scan-Engine

De scan-engine is waar de handtekeningbestanden worden geladen. Het is verantwoordelijk voor het scannen en het uitvoeren van acties zoals schoonmaken, in quarantaine plaatsen en verwijderen van geïdentificeerde virussen in uw computer. Updates op de scan-engines zijn intermitterende en niet zo regelmatig als handtekeningbestanden. Wanneer een scan-engine is bijgewerkt, is het om een scan engine probleem te verhelpen of om het scannen sneller, beter presteren en sporen minder valse positieven te maken.

Beveiligen van besturingssystemen

Sommige anti-virusprogramma's kunnen scannen een computer voor een beveiligingslek. Anti-virus softwaremakers hebben deze functie toegevoegd omdat beveiligingsfouten in besturingssystemen ingangspunten voor virussen voor kappen naar de computer. Microsoft's Windows Update automatisch controleert op kwetsbaarheden en patches installeert op de computer.