Waarom is de Video in mijn Windows Mediaplayer hebben alle felle kleuren?

Waarom is de Video in mijn Windows Mediaplayer hebben alle felle kleuren?


Windows Media Player is Microsofts standaardprogramma voor het afspelen van muziek en video. Momenteel in de twaalfde versie wordt Windows Media Player meegeleverd met alle Windows-besturingssystemen. Sommige gebruikers hebben soms een probleem waar de speler video in overdreven helder of solarized kleuren geeft gemeld.

Compatibiliteit

Er mogelijk een compatibiliteitsprobleem tussen Media Player en de video die u probeert te bekijken. Zorg ervoor u de nieuwste versie van Windows Media Player, aangezien oudere versies mogelijk niet juist weergegeven. Een Windows Update uitvoeren en download de nieuwste versie.

Videostuurprogramma

Video problemen worden vaak opgelost door het bijwerken van de stuurprogramma's voor uw videokaart. Controleren op updates voor uw stuurprogramma in Windows Update.

Acceleratie instellingen

De versnelling-instellingen aan te passen, kan het probleem verhelpen. In Windows Media Player, wijs naar het menu "Extra" en selecteer "Options." Selecteer de "Performance" tab. de schuifregelaar "Videoversnelling" aan een lagere instelling om te compenseren voor problemen met video afspelen.