Virtual Reality Computer opleiding

Virtual Reality Computer opleiding


Niet langer alleen een verzinsel van de verbeelding, virtuele werkelijkheid biedt levensechte computer modellering en simulatie in een kunstmatige 3D wereld. Terwijl tegenstanders hebben de neiging te bekritiseren de praktijk voor het verliezen van een menselijk element aan opleiding, pleit voor kampioen de nieuwe kansen virtuele werkelijkheid opleiding wordt gemaakt.

Soorten Training

Virtuele werkelijkheid opleiding werken door het creƫren van een geautomatiseerde, real-time kunnen leeromgeving in welke deelnemers gegevens uitwisselen en ervaring van drie dimensies. De vier primaire soorten virtuele werkelijkheid opleiding zijn totale onderdompeling, gedeeltelijke onderdompeling, vergrote werkelijkheid en desktop. Elk van deze soorten opleiding biedt verschillende niveaus van zintuiglijke simulatie en ervaring.

Voordelen

Met behulp van computersimulatie biedt trainingsmogelijkheden die anders zou het onmogelijk of onethisch. Bijvoorbeeld, toestaan medische simulatoren lerenden te ervaren situaties die zij waarschijnlijk niet tijdens een klinische ervaring zien zouden. Daarnaast biedt virtuele werkelijkheid opleiding die veiliger en minder duur dan levensechte opleiding.

Toepassingen

De mogelijkheden om het gebruik van virtuele realiteit opleiding in een werkplek of educatieve instelling zijn vrijwel eindeloos. Met name gebruikt al vroeg in de defensie, ruimtevaart en medische industrieƫn, virtuele werkelijkheid opleiding wordt ook regelmatig gebruikt in beheer, engineering, luchtvaart en de beroepen.