Verwijdering van valse waarschuwingen op het paard van Troje

Trojaans paard virus valse waarschuwingen worden veroorzaakt door schadelijke software die op uw computer is geïnstalleerd. De Trojaan Ros virus probeert u te verleiden door de waarschuwing dat virussen infecteren van uw systeem. De valse waarschuwing beveelt ook aan dat u valse software als u wilt verwijderen van deze zogenaamde virussen van uw computer koopt. Wanneer u dit programma aanschaft, blijkt vals te zijn en het virus heeft uw financiële gegevens gestolen. U kunt deze dreiging verwijderen door gebruik te maken van de Microsoft Malicious Software Removal Tool.

Instructies

1

Ga naar de Microsoft-downloadsite (Zie Resourcez) en tikken voort "Stormloop" om te beginnen de software te downloaden.

2

Klik op "I Accept" pas nadat u gelezen en ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst van Microsoft. Na deze actie, zal het verwijderingshulpprogramma hebt geïnstalleerd.

3

Klik op "Volledig aftasten" te leiden een grondige scan van alle onderdelen van uw computersysteem. Wanneer u deze kiest, zal de scan starten.

4

Zie de resultaten van de virus door te klikken op de optie "Bekijk gedetailleerde resultaten van de scan" in het hulpprogramma.

5

De Trojan-virusprogramma te verwijderen door te klikken op "Finish". Herstart uw systeem.