Verschillende Tools gebruikt door systemen analisten

Analisten systeem passen computers aan de behoeften van een bedrijf. Zij bestuderen de behoeften van een bedrijf en kies de beste combinatie van software en hardware. Een systeem analist is verantwoordelijk voor het gehele proces van het krijgen van een systeem om te werken, van het kiezen van de onderdelen, tot het toezicht op en testen, en tenslotte de vaststelling van het allemaal. De instrumenten die worden gebruikt door computer analisten variëren van computer-gebaseerde software tot andere niet-computer-gerelateerde tools.

Informatie verzamelen-instrumenten

Informatieverzameling tools kunnen eenvoudig, zoals papieren enquêtes, of complex, zoals medewerker monitoring systemen en de software van de verzameling van de gegevens. De rol van deze tools is het verzamelen van gegevens over de toekomstige gebruikers van de systemen die een computer analist zal instellen. Met deze informatie een computer analist kan nauwkeurig beoordelen van de behoeften van een bedrijf of onderneming en vinden de beste oplossing.

Planning

Zodra de analisten systeem alle gegevens die zij nodig hebben verzamelen, moeten zij het om het instellen van een regeling van het product te kunnen organiseren. Systeem analisten of diagrammen van het project kunnen tekenen op papier, of ze kunnen computersoftware gebruiken voor het plannen van hun project. De meest voorkomende software die wordt gebruikt voor deze stap is de Microsoft Office-Suite. Microsoft Word- of Microsoft Power Point kan worden gebruikt om in te stellen van de diagrammen en de schetsen die moeten worden gevolgd om het project te voltooien. Presentaties met behulp van Flash zijn ook ook zeer gebruikt, samen met Adobe Photoshop.

Codering van de software

Hoewel de codering wordt gedaan door programmeurs en de programmeurs, wordt het hele proces zorgvuldig begeleid door systeem analisten die ervoor zorgen dat elke functie correct wordt geïmplementeerd. Verschillende codering tools en omgevingen worden gevraagd, afhankelijk van de gekozen voor de software programmeer taal. Deze hulpprogramma's kunnen ook worden gebruikt voor het testen van het programma, terwijl het in ontwikkeling is. Voorbeelden van codering omgevingen en taalgebruik zijn Microsoft Visual Basic, Java of PHP.

Testen van software of hardware testen kan vereisen veel rekenkracht, dus toe van meerdere pc's om een netwerk te maken kan het nodig zijn.

Het bijhouden van projecten

Het bijhouden van projecten kan beide maken gebruik van dezelfde middelen gebruikt voor de planning, of gespecialiseerde tools die houden van de evolutie, kosten, en verschillende andere aspecten kunt gebruiken. Fanurio is een voorbeeld van software die kan worden gebruikt door een systeem analist voor het toezicht op het hele project het bijhouden van projecten. Microsoft Excel kan ook worden gebruikt voor het project bijhouden terwijl Microsoft Power Point kan worden gebruikt voor het maken van een presentatie van de afgewerkte software of systeem, landschapskenmerken markeren.