Verschillende computercursussen

Verschillende computercursussen


IBM introduceerde haar versie van de personal computer in 1981. Terwijl het omslachtige en dure, het uiteindelijk de standaard gezet voor zakelijke en particuliere computing. Van logge vakken met geen zwaar toer voor palm-gerangschikte, draagbare apparaten die verbinding met de wereld via e-mail en het Internet maken, beïnvloeden computers vele aspecten van het dagelijks leven. Op basis van uw persoonlijke en professionele behoeften, is er een verscheidenheid aan cursussen beschikbaar.

Computergebruik & Software cursussen

Er zijn cursussen die invoering van de basisbegrippen van hardware en software voor computer beginners. U vindt online tutorials of live lessen. Bijvoorbeeld, biedt gaan Computer Training (gocomputertraining.com) zelfstudie klassen op het bouwen van een PC, perifere gebruik, Windows en Office-toepassingen, netwerken en PC probleemoplossing.

Als u liever een live instructeur, biedt PC gehoorzaamheid in Boulder, Colorado, cursussen over tekstverwerking, windows, grafische en sociale netwerken.

PC gehoorzaamheid

2020 bluebell Avenue

Boulder, CO 80302

303-441-2900

pcobedience.com

Netwerken & certificaat programma 's

Als u wenst te behoeve van de infrastructuur van netwerken bedrijfssystemen, zijn er netwerken en certificering programma's. Beginner cursussen omvatten datacommunicatie, netwerkarchitectuur en LAN netwerken.

Leaderquest biedt live opleidingen, certificeringen in Microsoft, Windows, Sharepoint, projectmanagement en Cisco.

Leaderquest

6825 South Galena Street

Englewood, CO 80112

888-465-1342

leaderquestdenver.com

Informatie technologie-opleidingen

Verdienen van een formele graad in Webdevelopment en het kan uw de werkgelegenheidsvooruitzichten te verbeteren. Afhankelijk van uw carri├Ęredoelstellingen, kunt u verdienen een associate's, bachelor of master's degree.

Kaplan Universiteit biedt zowel online als campus-gebaseerd leren, en u kunt verdienen AAS, BS en MS graden. Deze omvatten webontwikkeling, informatiesystemen en helpdesk.

Regis-universiteit biedt programma's voor BS en MS in Computer Science. Deze diploma's betrekking hebben op computernetwerken, programmering vaardigheden, IT-projectmanagement en software engineering.