Vergelijking van anti-virus programma 'sAls u de waarde van de beveiliging van uw computer en de gevoelige, belangrijke informatie die het bezit, weet u waarschijnlijk het belang van anti-virus beveiliging. Zonder de juiste bescherming is uw computer een doelwit voor hackers, virussen, spyware en andere beveiligingsrisico's. Uitdagende weten welk programma om te kiezen mag, maar door het vergelijken van de toonaangevende software, kunt u uw computer goed beschermen.

Symantec Nortron 360 4.0

Met top-of-the-line virus, identiteit en Internet bescherming, Norton 360 4.0 heeft geweldige recensies ontvangen over de hele linie. De eenvoudige interface zorgt voor gemakkelijk gebruikerstoegang terwijl de security suite niet veel systeem vertraging veroorzaken. De toegevoegde PC tune-up functies, iets wat niet gezien in vele security suites, tip sommige overzichten in het voordeel van dit product. Het grootste nadeel is dat vanaf maart 2010, Norton 360 4.0 kost ongeveer $80--meer dan de meeste van haar concurrentie.

Kaspersky Internet Security 2010

Kaspersky Internet Security 2010 is van Kaspersky's totale bescherming pakket en omvat grondige anti-virus software, een keiharde firewall en tonnen extra beveiligingsfuncties. Een van de belangrijkste klachten met deze software is dat het kan een beetje van systeem-hog, soms met behulp van zoveel systeembronnen dat het zichtbaar de prestaties van de normale taken vertraagt. Vanaf maart 2010, dit programma suite kost ongeveer $40.

ESET NOD32 4.0

Met NOD32, heeft ESET genomen van hun kwalitatief hoogwaardige, zij het verwarrend, virusbescherming en het veel meer gebruiker gebruikersvriendelijk gemaakt. De werkelijke antivirusfunctie is op gelijke voet met de andere toonaangevende namen in computerbeveiliging, maar NOD32 schijnt door vele slimme en handige functies en extra's zonder significante systeem vertraging, zoals Kaspersky. Voor ongeveer $40, het meest vergelijkbaar in prijs, functies en beschermende vermogen tot KIS 2010, maar preforms veel soepeler.

Avast! Internetbeveiliging 5.0

Avast! is het meest populair voor zijn zonder kosten anti-virus vrijwaring, maar met Avast! vrije software moet u ook een aparte firewall en een spyware/malware-programma downloaden. Avast! Internet Security 5.0, die ongeveer $60 kost, voorgevormde ongeveer hetzelfde als andere high-end security suites, maar scheen met zijn geringe effecten op prestaties en stellaire malwarebescherming. Deze suite is duurder dan KIS 2010 en ESET NOD32 4.0, maar levert niet zoveel beide programma.

BitDefender Total Security 2010

Met drie totaal verschillende interfaces op basis van computer vaardigheidsniveau, is BitDefender Total Security 2010 het meest gebruiksvriendelijke product ten opzichte van hier. Met een aantal van de beste anti-malware bescherming beschikbaar, gecombineerd met de stellaire antivirus- en firewallbeveiliging, is BitDefender Total Security 2010 een top-notch product. Het grootste nadeel is het prijskaartje van $80 dat het een van de duurste security suites ten opzichte van hier maakt. Een ander nadeel is een klein systeem vertraging, maar dat is alleen omdat de software is zo grondig.

McAfee Total Protection 2010

Vorige McAfee-suites werden bekend als buggy, enigszins onnauwkeurig en niet erg gebruiksvriendelijk. Voor hun 2010 aflevering, echter McAfee heeft geluisterd naar de klachten en geadresseerde allermeest naar de kwesties te bieden een security suite op par met leiders als Norton 360 4.0. Een van de grootste val die McAfee niet pakken is van het programma moeilijk installatieproces op al besmet met malware, soms helemaal niet werkt op deze systemen die de bescherming nodig hebben de meeste systemen. Met een prijskaartje van $80 moet het een beetje makkelijker te installeren.