Toe te voegen SRT ondertiteling

SubRip ondertitelbestanden zijn in wezen tekstbestanden met timing-signalen. Software en hardware mediaspelers gebruiken de tijdscodes opgenomen in SRT bestanden om overlay de ondertiteltekst op de top van een gerelateerde video-stream. Als u een SRT-bestand hebt en wil graag spelen samen met een video bestand, kun je twee benaderingen voor het toevoegen van uw ondertitels. U kunt hard-code van uw SRT bestand tekst bovenop uw video of de tekst op de video-overlay zonder dat het oorspronkelijke videobestand.

Instructies

AVIAddXSubs

1

Download een gratis exemplaar van AVIAddXSubs ondertitels toevoegen aan AVI video bestanden.

2

Het gecomprimeerde bestand AVIAddXSubs kopiëren naar een lege map, en vervolgens uittreksel naar de vijl. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de "Alles uitpakken" optie in het contextmenu de wordt weergegeven. Klik op de "Uittreksel" optie in het dialoogvenster dat volgt.

3

Verplaats uw SRT-bestand naar dezelfde map als de bijbehorende video. Verdopen naar de vijl SRT zodat deze overeenkomen met de bestandsnaam van de video door met de rechtermuisknop op de SRT-bestand en vervolgens de optie "Wijzigen" in het contextmenu dat verschijnt.

4

AVIAddXSubs lanceren. Klik op de knop '...' naast het veld 'Bestandsnamen'. Zoek uw SRT of haar video bestand met behulp van het explorer-venster van het bestand dat wordt weergegeven. Klik op "Start" om te beginnen uw SRT-bestand koppelen aan het AVI-bestand. Het samengevoegde bestand zal worden opgeslagen in dezelfde map als de oorspronkelijke SRT en videobestanden.

Any Video Converter

5

Download en installeer een gratis exemplaar van om het even welke VideoConvertor SRT ondertiteling toevoegen aan je video's. Start het programma nadat u het hebt geïnstalleerd.

6

Verplaatsen van uw SRT en video bestand naar dezelfde map en vervolgens de SRT bestandsnaam wijzigen zodat het overeenkomt met de video's naam. U kunt de naam wijzigen, klikt u tweemaal op het SRT-bestand, met een korte pauze tussen klikken, de bestandsnaam om bewerkbaar te maken, en vervolgens verdopen naar de vijl SRT.

7

Slepen en neerzetten van uw videobestand in Any Video Converter interface. Klik op het toegevoegde videobestand binnenkant van Any Video Converter om het bestand te selecteren.

8

Rol neer aan de bodem van om het even welke VideoConvertor Configuratiemenu, gelegen in de bodem juiste hoek van het programma. Klik op het menu 'Subtitle', en selecteer vervolgens uw video's ondertiteling in de lijst van bruikbare ondertitels.

9

Klik op van het programma "Output formaat" knop om te kiezen een output video formaat voor uw opnieuw gecodeerde video en de bijgevoegde SRT ondertiteling. Klik op de "Convert" knop om te beginnen de conversieproces.

Windows Mediaplayer

10

Download en installeer een gratis exemplaar van DirectVobSub uw SRT bestanden, samen met hun bijbehorende video's, met behulp van Windows Media Player af te spelen. Kopieer uw SRT-bestand naar dezelfde map als het video bestand.

11

Overeenkomen met de naam van de SRT-bestand met de gerelateerde video bestand. Klik met de rechtermuisknop op de SRT-bestand. Selecteer de "Rename" optie in het contextmenu dat verschijnt, vervolgens verdopen uw SRT-bestand.

12

Uw videobestand in Windows Media Player afspeelt. Klik met de rechtermuisknop op MediaPlayer. Markeer de "Teksten, bijschriften en ondertitels" optie in het contextmenu dat verschijnt, en vervolgens selecteert u de optie "Turn On" uw ondertitels via de video bekijken.