Tips over klonen in Photofiltre

PhotoFiltre is een freeware suite ontwikkeld en uitgebracht door Antonio da Cruz voor fotobewerking. PhotoFiltre kunt u professionele beelden maken van kras of bestaande foto's en afbeeldingen retoucheren met gespecialiseerde filters, hulpmiddelen en borstels. Een van de meest waardevolle instrumenten in Photofiltre is de kloon tool. De kloon tool maakt gebruik van bestaande delen van de afbeelding dat u dekking van vlekken en zelfs volledig gedeelten van een afbeelding te verwijderen zonder de weergave van een vervalste afbeelding. Deze oplossing helpt u corrigeren van acne, wonden, zuurstof buizen, schittering effect en veel andere ongewenste vlekken in anders aantrekkelijke foto's.

Verkrijgen van Photofiltre

PhotoFiltre werd ontwikkeld door Antonio da Cruz om te dienen als een gratis alternatief voor meer dure en ingewikkelde videobewerkingsprogramma's zoals Photoshop en Paint Shop Pro. Da Cruz wilde bieden een programma die kostenloos in educatieve en particuliere instellingen kan worden gebruikt om te leren de basisprincipes van grafisch ontwerp en foto manipulatie. Voor het verkrijgen van Photofiltre, het programma downloadpagina te bezoeken. Een kopie van het installatiebestand opslaan op uw lokale vaste schijf. Voer het voltooide bestand om een installatiewizard die u bij de installatie en het eerste gebruik van het programma begeleidt te starten.

Wat is de kloon Tool?

Het gereedschap Kloonstempel is een geavanceerde het uitgeven hulpmiddel dat onderzoekt uw afbeelding patronen kunt ontdekken op de achtergrond. De kloon tool genereert een stempel waarin de patronen en kleuren van de omgeving. Met behulp van deze stempel, de gebruiker kan "uitwissen" vlekken in de afbeelding met wat lijkt te zijn van een natuurlijke progressie van de achtergrond van de afbeelding. Als u zijn het retoucheren van een foto van iemands gezicht, zal het gereedschap Kloonstempel inhaken op de huidtoon en teint en maakt een stempel die wordt weergegeven als het natuurlijke huid van het onderwerp. Deze stempel kan worden gebruikt ter dekking van wonden en vlekken op een natuurlijke manier.

Vinden van de beste plaatsen om te gebruiken het gereedschap Kloonstempel

De kloon tool kan worden gebruikt met vrijwel elke afbeelding fatsoenlijke daartoe. Echter, voor de beste resultaten u zult willen kiezen locaties in uw afbeelding die bijzonder geschikt zijn voor het gebruik van het gereedschap Kloonstempel. Eender welk deel van een afbeelding die een consistente en herhalend patroon is zal leiden tot positieve resultaten. Deze sectie typen behoren achtergrond beelden van water, lucht, gras of vuil. Patronen in behang, vloerbedekking en kleding ook zal goed reageren op de techniek. Het gereedschap Kloonstempel kunt ondervindt bij het werken met chaotische patronen die niet over een consistente thema of punt van herhaling beschikt. Deze complexe beelden, zoals televisie of computerschermen of kunstwerken, kunnen moeilijk te manipuleren effectief met het gereedschap Kloonstempel zijn. De kloon tool ook artefacten kunt achterlaten wanneer een patroon wordt abrupt onderbroken, zoals gebeurt met plooien in patroon doek of overlappende materialen met verschillende patronen.

Met behulp van het gereedschap Kloonstempel

Het gereedschap Kloonstempel kan worden gevonden op de werkbalk aan de linkerkant van het programmavenster. Het gereedschapspictogram kloon is een beeld van een inktstempel. Het kan worden gevonden onder het pictogram teardrop en aan de linkerkant van het pictogram van een hand. Klik op het gereedschapspictogram kloon om deze te selecteren. Wanneer u het kloon-gereedschap selecteert, verschijnt een tweede venster deelvenster. Dit deelvenster bevat de opties voor het gereedschap kloon. "Ondoorzichtigheid" bepaalt hoe transparant de stempel zal worden weergegeven. Over het algemeen zult u willen selecteren een waarde tussen 60 percenten en 80 percenten om ervoor te zorgen dat het gebruik van het hulpprogramma niet al te duidelijk is. De "Radius" optie bepaalt hoe groot de stempel zal worden. Hoe hoger het getal, hoe groter de straal van de stempel. Pas deze waarde gebaseerd op de grootte van de vlekken die u wilt retoucheren.

Sleep het gereedschap Kloonstempel over een gedeelte van de achtergrond die onbevlekte is. Druk op de "Ctrl"-knop op uw toetsenbord tweemaal om de begin- en eindpunt voor het gereedschap instellen. Dit proces zal vertellen de kloon tool hoe breed van een ruimte die het gebruiken moet voor het genereren van de stempel. Nadat de kloon tool een patroon opgepikt heeft, verschijnt twee draadkruis op de afbeelding. Het eerste dradenkruis vertegenwoordigt de bemonstering locatie, terwijl het tweede dradenkruis uw huidige cursorlocatie vertegenwoordigt. Het tweede dradenkruis gebruiken om te beginnen uw Kloonstempel toe te passen. De stempel is toegepast op dezelfde wijze als een borstel. Gebruik de opties van het "Ongedaan maken" en "Redo" onder het tabblad "Bewerken" van de werkbalk van het programma om te fine-tunen van uw werk als u de Kloonstempel toepassen in het onreine gedeelte van uw afbeelding. Klik op "Bestand" van de programma-werkbalk. Selecteer "Save" uw wijzigingen op te slaan.