Thema's voor Tumblr oneindig Scrolls

Thema's voor Tumblr oneindig Scrolls


Toen Yahoo Tumblr verworven, openbaarde zij dat de sociale mediaplatform meer dan 300 miljoen bezoekers per maand ontvangt. Met zo'n grote potentiële publiek, moet uw Tumblr blog worden ontworpen op een manier die gemakkelijk te bladeren. De oneindige scrollen functie gebruikt door sommige thema's zal uw eerdere berichten automatisch geladen als gebruikers vegen via uw Tumblr blog. Dit maakt het gemakkelijker voor de kijkers te bladeren uw website, vooral op mobiele apparaten, omdat de kijkers niet moeten druk op een knop "Volgende" na elke paar posten.

Effector thema

Deze hoogst klantgerichte, gratis thema geeft u de flexibiliteit om uw eigen banner, kleurenthema, sociale media widgets en pagina's toevoegen aan uw blog Tumblr. U kunt de oneindige scroll functie activeren door een bezoek aan het "Aanpassen"-deelvenster, scrollen naar beneden naar de sectie "Vormgeving" en controle uitschakelen "Oneindige scrollen." Druk op "Opslaan" en "Sluiten". De oneindige scroll functie zal ook worden toegepast op uw mobiele Effector lay-out als u de geoptimaliseerde mobiele lay-out in de sectie "Geavanceerd" hebt ingeschakeld.

Inc

Deze vier-kolom thema van Tumblr is geregeld tegen de achtergrond van een sterrenhemel met een splash van starlight een ontzagwekkende sfeer te creëren. De achtergrond kan gemakkelijk worden gewijzigd via een "Upload" knop in het menu "Aanpassen". U kunt ook de oneindige scroll functie schakelen door het controleren van het uit onder de sectie "Vormgeving". Dit thema ondersteunt een aangepaste afbeelding achtergrond voor uw zijbalk, zodat u gemakkelijk mix en match achtergrond combinaties.

Vloeibare Classic

Een splash van neon krijgen door het installeren van dit unieke, gratis Tumblr thema door Pixel Union. Dit thema heeft minder persoonlijke opties dan de eerste twee, maar u kunt nog steeds oneindige scrollen. Open het "Aanpassen"-venster en afvinken "Endless Scrolling inschakelen." Een van de beperkte stilistische wijzigingen die u kunt aanbrengen is de achtergrond van de pagina. De graphics van de sectie pagina gebruiken mooi verlichting verlopen, die echt op een donkere achtergrond opvallen.

Fashionista

Dit minimalistische thema te installeren door het kopiëren van de HTML-code van de website van de Rickerlr thema's (zie bronnen). Open het menu "Aanpassen" en klik op "HTML bewerken," alles in het veld verwijderen en plakken in de HTML-code van de Fashionista. Klik op "Voorbeeld bijwerken," Ga terug naar het menu "Weergave" en druk op "Opslaan". Open uw "Aanpassen" menu opnieuw en controleer dat "Oneindige Scroll" is afgevinkt. Dit thema biedt ondersteuning voor de installatie van aangepaste banners, achtergronden en social media iconen.