Telefoon kabelsTelefoonkabels, zorgen zowel voor traditionele huis telefoon aansluitingen of digitale Internet telefoons, voor grote snelheden en afstanden. De meeste kabels vaak hebben een probleem is met elektrische interferentie, hoewel u kunt voorkomen dat dergelijke overlast met fijn afgestemde kabels, die een beetje duurder dan de fundamentele telefoonkabel die voorziet in huis bellen en DSL Internet diensten.

Afgeschermde Twisted Pair

Voor een minder dure optie beschermt de afgeschermde twisted pair-kabel tegen interferentie van elektrische frequenties en radio's. Deze vermindering in inmenging zorgt voor langere kabel loopt. Folie beschermt elk paar draden, en binnen de bekleding van de jas, een andere folie of vlecht shield beschermt alle draden. Een dubbel-shield twisted-pairkabels heeft ook een schild rond elke individuele paar draden in de kabel.

Unshielded Twisted Pair

In tegenstelling tot de afgeschermde twisted pair-kabel is de unshielded twisted pair-kabel gevoelig voor storing van elektrische apparaten. Echter variƫren deze kabels van gebruik in telefoons tot high-speed data-aansluitingen. Elk paar draden binnen de unshielded twisted-pairkabels combineert met meer draden te verminderen de interferentie van externe bronnen. Met strakkere bochten stijgen transmissiesnelheden, evenals de kosten per voet. Voor stem, lokale gespreks- en telefoonkabels varieert de snelheid van 1 tot 4Mbps, terwijl een niet-afgeschermde kabel voor gigabit Ethernet tot 10, 000Mbps gaat.

Platte IPCIn tegenstelling tot het telefoonsnoer is de IPC-kabel vlak met een pinnen voor het stopcontact.


De platte telefoonkabel van IPC is een standaard telefoonlijn die u met de meeste vaste telefoons vindt. Deze kabel is goedkoop en werkt met vaste bedrading. De telefoonkabel IPC biedt echter alleen voor korte runs. Traditionele platte telefoonkabels bieden ook niet de snelheid van nieuwere soorten kabels, zoals glasvezel. Als u van plan over het gebruik van de platte IPC voor een DSL-modem, storingen en problemen met de uitbreiding van de kabel optreden.

Coaxiale

Hoewel moeilijk te installeren, weerstaan coaxkabels meeste soorten signaal storingen. Deze kabel voorziet ook in grotere lengtes tussen apparaten dan elk van de twisted-pairkabels typen. Met een enkelvoudige koperen conductor zet signalen in zijn kern isoleert een plastic laagje tussen de center dirigent en gevlochten metalen schild. Hebt u een digitale telefoon, draagt een coaxiale kabel een sterke Ethernet signaal bij Voice over Internet Protocol roeping.

Glasvezel

Met een glas center en meerdere lagen van beschermende materialen zenden glasvezelkabels licht, in tegenstelling tot de andere kabels die elektronische signalen zenden. Glasvezelkabels heb geen problemen met elektrische storingen. Langere afstanden zijn bovendien gemakkelijk voor een optische glasvezelkabel te behandelen. Deze kabels inlichtingen bij hogere snelheden dan elke andere vorm.