Teksteditor waarmee XML-fouten worden gemarkeerd

Teksteditor waarmee XML-fouten worden gemarkeerd


Extensible Markup Language editors kunt u XML leren als je niet het weet-- en leer je hoe te schrijven meer productief als jij. XML, een opmaaktaal op grote schaal gebruikt op het Web, bestaat uit codes die vergelijkbaar zijn met die gevonden in HTML. Als je het leren van de taal, vindt u het misschien handig om te gebruiken teksteditors die fouten automatisch markeren. Sommige programmering geĆÆntegreerde ontwikkelomgevingen, zoals Visual Studio, hebben ingebouwde redacteuren die fouten markeren. U kunt het downloaden van zelfstandige XML-editors die net zo goed werken.

XML-overzicht

Computers en de mensen die ze gebruiken kunnen lezen en schrijven van XML-documenten. Als u een ontwikkelaar bent, kunt u een taal, zoals C# voor het genereren van XML. Niet-programmeurs openen gewoon teksteditors zoals Kladblok en type XML-verklaringen zoals die getoond hieronder:

<? xml version = "1.0"? >
< auto >
< maken > Ford < / maken >
< model > Mustang < / model >
< / auto >

Deze XML-codes opslaan het merk en model van een auto. Kon u dit document naar een andere computer, en het kon halen die informatie en het automatisch verwerken als het document geen fouten bevat. Editors die aandacht vestigen op fouten voorkomen dat te.

Vloeibare XML-Studio

Liguid XML-Studio wordt geleverd met functies zoals auto-volledige, code overzicht en syntaxis benadrukken dat wijst op fouten in uw XML. Als u een ongeldige element typt, bijvoorbeeld, wijst het programma het erop. Vervolgens kunt u het probleem corrigeren. Vloeibare XML Studio's Raster Editor geeft u ook de optie XML in in een handige tabelopmaak die lijkt op een werkblad weergeven. Deze editor maakt gebruik van XML-schema's voor XML-validatie. Een schema bepaalt de structuur van een XML-document en lijsten van de geldige elementen die het kan bevatten.

IntelliJ IDEA

De editor Intellij idee door JetBrains helpt u bij het bewerken van XML en andere talen zoals HTML, Java en JavaScript. Als vloeistof XML-Editor, dit programma benadrukt ook fouten in XML-documenten wanneer items niet aan de definities van het basistabelschema beantwoorden. Als uw oorspronkelijke XML-document een niet-opgemaakte is, kunt u een toets voor het opmaken van het onmiddellijk. IntelliJ idee kan u ook helpen vinden informatie in een XML-document met behulp van XPath-query's. Als het programma een XPath-fout ontdekt, benadrukt het dat ook.

XML-Marker

De XML-Marker editor horloges als u XML in een document invoeren en worden fouten gemarkeerd, mits u deze typt. Een nuttige pop-tool-tip beschrijft de fout oorzaak waardoor het makkelijker voor u te corrigeren. Kleine fouten, zoals ongeƫvenaarde XML-codes, worden weergegeven als waarschuwingen weergegeven in de tabel foutdetails. Dit programma biedt ook traditionele trefwoord kleuren die helpt u elementen, kenmerken en waarden gemakkelijk herkennen. XML-Marker regelnummers worden weergegeven als u ze nodig hebt en wraps lijnen die meer dan 2.000 tekens bevatten.