Stapsgewijze handleiding voor het maken van een Website

Stapsgewijze handleiding voor het maken van een Website


Voltooien van de stapsgewijze procedure voor het maken van een website kunt u uw informatie delen met iedereen die toegang tot het Internet heeft. Registreren van een domeinnaam zorgt ervoor dat u de naam eigenaar en niemand anders kan gebruiken. Met behulp van een web hosting site biedt u de hulpmiddelen die nodig zijn voor het maken van een unieke site met honderden sjablonen en kleuren om uit te kiezen.

Instructies

1

Kies een domeinnaam die betrekking heeft op uw nieuwe website. Deze naam volgt de 'www.' in de adresbalk en moet iets dat uniek is. Maak het gemakkelijk herkenbaar door klanten, familie of vrienden op zoek naar uw site.

2

Registreer de domeinnaam die u op een site zoals register.com of godaddy.com kiezen. Bezoek de website voor het domein register en typ de domeinnaam die u geplukt in het vakje vóór "com" op de pagina. Gebruik de knop "vinden" om ervoor te zorgen dat de naam is beschikbaar. Betaling van de vergoeding en claim uw domeinnaam.

3

Gebruik een site die een lijst van webhosts, zoals webshosting.com, bighosts.com of webhostinggeeks.com biedt. Kies een web hosting site, zoals hostmonster.com of bluehost.com, uit de lijst en klik op het om te beginnen met het maken van een website.

4

Kies een type van de site, zoals huis of bedrijf. Klik op de knop na het juiste type om te beginnen met het bouwen van uw website. Plaats de naam van uw geregistreerde domein in het vak voor het overzetten van uw domeinnaam van de site waar u het hebt gekocht. Klik op de knop die u toelaat om het facturerings scherm blijven.

5

Toevoegen uw factuurgegevens samen met uw persoonlijke account informatie, zoals naam, adres en contactgegevens. Kies de betalingsmethode en lees de informatie om te bevestigen van uw bestelling. Herziening van het akkoord van de "Terms of Service" en vink het vakje "Ik ga akkoord" om verder te gaan.

6

Klik op de knop "Account maken" aan de onderkant van de pagina. Kiest u een sjabloon in de kleur die u voor uw website kiest. Dit kan later worden gewijzigd als u besluit dat het werkt niet voor uw site.

7

De pagina's maken door ze toe te voegen die één-door-één. Geef de naam van de pagina's zodat zij betrekking op de inhoud, zoals Home, productinformatie en contactgegevens hebben. Inhoud toevoegen door te klikken op de knop "Toevoegen alinea". Typ in het vak op de pagina.

8

Persoonlijke foto's op uw website invoegen door te klikken op de "Add Image"-pictogram. Upload de afbeelding door het vinden van de map op uw computer waarin afbeeldingen zijn opgeslagen en te dubbelklikken op de afbeelding. Plaats de foto door te slepen de hoeken.

9

Alle de informatie toevoegen aan elke pagina en elke add-on voorafgaand aan de voltooiing van uw website. Klik op "Bekijk pagina" om te zien van de pagina die u hebt gemaakt voordat het wordt gepubliceerd. Wanneer de site voltooid is, klikt u op 'Publiceer' om uw website te activeren.