Stap voor stap hoe om verbinding maken met mijn draadloze PrinterEr zijn twee verschillende methodes van een draadloze printer aansluiten op een computer, afhankelijk van het soort printer die u gebruikt. De eerste is een standaard draadloze verbinding die gebruikmaakt van een USB-zender, terwijl de tweede via Bluetooth is. Welke methode u gebruikt, zodra de installatie is voltooid u zijn in staat om direct gebruik maken van de printer met uw computersysteem.

Instructies

Draadloze Printer

1

Zet de printer en de computer.

2

Steek de USB-zender in een van de USB-poorten op de computer is geïnstalleerd.

3

Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de computer. Wacht een ogenblik en het installatiewizard stuurprogramma laadt op het scherm. Ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst en volg de aanwijzingen van de installatiewizard om volledig laadt u het stuurprogramma op de computer. U bent nu klaar om te beginnen met behulp van de draadloze printer.

Bluetooth-Printer

4

Zet de printer aan. U moet een computer met een Bluetooth-ontvanger, anders is het niet mogelijk deze verbindingsmethode.

5

Klik op de knop 'Start' en kies 'Configuratiescherm'. Selecteer de Bluetooth-opties en selecteer dat u wilt toevoegen van een nieuw Bluetooth-apparaat.

6

Selecteer het apparaat is klaar om te worden gevonden. Nu zoekt de computer naar Bluetooth-apparaten die in het gebied. Klik op de printerselectie zodra dit is gevonden, dan klik op "Volgende".

7

Typ in de code van vier cijfers paar (gevestigd in de gebruikershandleiding van de printer) en klik op "Next" om de paar proces te voltooien.

8

Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de computer en volg de instructies op het scherm van de installatiewizard volledig de stuurprogramma's op de computer installeren.