beeld negatief maken in powerpoint

Microsoft pakketten een brede selectie van diaontwerpsjablonen met PowerPoint die kan worden gebruikt voor het maken van presentaties dramatischer. Deze sjablonen zijn voorzien van specifieke achtergronden, opsommingstekens, lettertypen en andere ontwerpelementen. Maar soms wilt u iets meer uniek, die overeenkomt met de inhoud van de presentatie directer. In deze gevallen maakt u uw eigen achtergrond in PowerPoint. Lees verder om te leren hoe een achtergrond te maken in PowerPoint.

Instructies

1

Open de presentatie die u wilt maken van een nieuwe achtergrond.

2

Klik op het tabblad "Weergave" op de bovenste menubalk en selecteer vervolgens "Meester," dan "op Modelweergave sluiten."

3

Beweeg de muisaanwijzer over de achtergrond, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Achtergrond" in het menu.

4

Selecteer "Opvuleffecten" in het drop-down menu. Een nieuw venster geopend met tabs met het label "Gradient", "Structuur", "Patroon" en "Beeld".

5

Kies "Verloop" als u wilt dat alleen een gekleurde achtergrond. Verloop kunt u maximaal twee kleuren selecteren en selecteer vervolgens arcering stijlen, zoals verticaal of diagonaal omhoog. Een voorbeeld zal tonen aan de onderkant van het venster. Vooraf ingestelde kleuren zijn beschikbaar met meer dan twee kleuren.

6

Selecteer het tabblad "Patroon" gebruik van twee kleuren in verschillende patronen, zoals stippen of kruissteek. Kies het tabblad "Structuur" een van de vooraf ingestelde texturen te gebruiken of om een textuur gebruiken die u hebt gedownload van het Internet.

7

Wijzigen van de achtergrondafbeelding om de meest dramatische verandering te brengen. Klik op het tabblad "Afbeelding" en vervolgens druk op de knop "Afbeelding selecteren". Blader door de map "Mijn afbeeldingen" te vinden van de afbeelding die het beste past bij uw presentatie. U wellicht opnieuw het formaat van de afbeelding aan op de juiste manier, misschien slechts één kant van de dia te vullen.

8

Kies "Van toepassing op alles" in het pop-upvenster van de indeling van achtergrond naar de wijzigingen toepassen op alle dia's in uw presentatie.

9

Een clip art afbeelding gebruiken als onderdeel van uw achtergrond, indien gewenst. In "" diamodelweergave, kies invoegen uit het bovenste menu en vervolgens uw geselecteerde afbeelding invoegen. Sleep de clip art afbeelding naar de gewenste locatie. Dit werkt vooral goed als u de achtergrondkleur wijzigen of gebruik een van de kleur voor de kleurovergang regelingen ter vervanging van de nieuwe afbeelding.

Tips & waarschuwingen

 • U kunt de achtergrond ook wijzigen door de "Format" en de "achtergrond" te selecteren in de bovenste menubalk.
 • Achtergrondafbeeldingen wijselijk kiezen omdat u niet wilt dat de achtergrond van de rest van de tekst op de dia te overschaduwen. Vermijd beelden die te licht of te druk.
 • Talrijke achtergronden zijn beschikbaar op het Internet. Zoeken naar "PowerPoint achtergronden" of bezoek de website van Microsoft aan de slag.
 • Achtergronden voor afzonderlijke dia's wijzigen door de knop "Apply" in plaats van "Toepassing to All" op het formaat achtergrond pop-upvenster.

Hoe een toepassing scherm om interactief te maken met PowerPoint


Het maken van een interactieve toepassing scherm demonstratie met behulp van PowerPoint moet vastleggen van de schermen en toevoegen van shapes met acties gekoppeld. Dit type van interactiviteit kan worden gebruikt om personeel over het gebruik van toepassingen te trainen. Maak kosteneffectieve demonstraties en simulaties die gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt wanneer de toepassing vaak veranderen of beleid en procedures bepalen nieuwe stappen op een regelmatige basis. Mensen vertellen hoe uw toepassing om goed te gebruiken door het maken van PowerPoint-dia's met interactieve gebieden van de schermen te laten mensen praktijk alvorens de daadwerkelijke toepassing te gebruiken.

Instructies

1

Druk op "Functie/PrintScreen" te vangen uw scherm toepassing.

2

Open een nieuwe PowerPoint-bestand en klik op de rechtermuisknop op de dia. Selecteer de optie "Opmaak" en kies de "Blanco" optie voor het maken van een lege dia, zodat u in uw toepassing zeef inneming plakken kunt.

3

Druk op de toetsen "CTRL/V" naar de toepassing zeef inneming vanuit je klembord plakken op de PowerPoint-toepassing.

4

In het "Invoegen" menu, klik op de optie "Vormen" en selecteer de vorm "Rechthoek". Teken een rechthoek rond het gebied dat u wilt dat uw gebruikers te klikken. Rechtermuisknop Klik op de shape en selecteert u de optie "Shape opmaken". Selecteer de optie "Transparantie" tot 100 procent. Klik op de optie "lijnkleur" en de "geen" regeloptie selecteert. Klik op de knop "Sluiten".

5

Klik op de knop "Actie" Klik op de "Hyperlink naar" optie en selecteer de optie "Volgende dia".

6

In het "Invoegen" menu, klik op de optie "Vormen" en selecteer de vorm "Rechthoek". Teken een rechthoek rond het onjuiste gebied te klikken. Rechtermuisknop Klik op de shape en selecteer de "Shape opmaken" optie voor het verwijderen van de kleur toegevoegd zodat u het scherm van de toepassing zien kunt. Selecteer de optie "Transparantie" tot 100 procent. Klik op de optie "lijnkleur" en de "geen" regeloptie selecteert. Klik op de knop "Sluiten".

7

Klik op de knop "Actie" Klik op de "Play" geluidsoptie en selecteer een geluid moet worden afgespeeld wanneer de gebruiker niet de juiste plek, zoals het geluid van "Explosie" klikt.

8

Klik op de knop "Vanaf het begin" in het menu "Slide Show" om te testen uw dia's.

9

Druk op de toetsen "CTRL/S" het bestand wilt opslaan.

Dashboards maken in Powerpoint


Uitvoerend informatie systeem dashboards (vergelijkbaar met een auto's dashboard) verstrekt een interface naar monitor en control bedrijfsfuncties. Meestal bijhouden dashboards corporate functionele activiteiten van afdelingen, zoals verkoop, human resources of klantenondersteuning met behulp van financiële gegevens als grafieken weergegeven en vaak in Excel-werkbladen opgeslagen. Dashboards maken in PowerPoint moet u beslissen welke statistieken (of belangrijke prestatie-indicatoren) u rapporteren, wilt ontwerpen van de pagina-indeling en het verstrekken van aanvullende gegevens, indien nodig.

Instructies

1

Beslissen welke gegevens u wilt opnemen op uw dashboard, dus dat biedt een accurate weergave van de gezondheid van uw organisatie.

2

Selecteer uw informatie. Bijvoorbeeld, als uw gegevens worden opgeslagen in een Excel-werkblad, kunt u een regio selecteren en druk op CTRL/C om te kopiëren. Overzichtsgegevens weergeven in een visuele presentatie (vaak met behulp van stoplicht kleuren rood, geel en groen om een status te geven), kunnen managers trends te herkennen en betere zakelijke beslissingen die uitlijnen om het corporate strategieën en doelstellingen.

3

Open een nieuw PowerPoint-document. Maak een set pagina's met een inhoudsopgave met hyperlinks naar de afzonderlijke pagina's. Klik op de knop "Nieuwe dia invoegen" een nieuwe dia in uw presentatie toevoegen.

4

Het menu Paste de "Plakken speciaal" optie, en selecteer vervolgens de optie "Paste Link" invoegen van de Microsoft Office Excel-werkbladobject. Nu, als u wijzigingen aanbrengt in uw Excel-werkblad, de wijzigingen zijn bijgewerkt in uw PowerPoint-presentatie zo goed.

5

Een tekstblok toevoegen over de woorden die u wilt toevoegen van een pop-uptekst gebied met verklarende tekst.

6

Rechtermuisknop Klik op het tekstblok en selecteer de optie Hyperlink. Selecteer de optie "Plaats in dit Document" en selecteer de huidige dia. Klik op de knop "Scherm tip...". Typ uw tekst en klik op 'OK'. Klik op de volgende "OK" knop. Deze als tekst wilt bekijken, klikt u op de knop "Slide Show". Beweeg uw muis over het gebied dat u zojuist hebt gemaakt, en de tekst die u hebt getypt wordt weergegeven.

7

Distribueren van uw dashboard via e-mail regelmatig (bijvoorbeeld maandelijks). Archiveer uw dashboards in een depot op de intranetsite van uw bedrijf.

Hoe om spellen te maken in PowerPoint


PowerPoint is een presentatie-software gemaakt door Microsoft. Het primaire gebruik van de software is voor zakelijke presentaties. Gebruikers maken tekst, grafieken, grafieken en illustraties voor rapporten en andere zakelijke materialen. Volgens Microsoft is het ook mogelijk om films en foto's te nemen. Hoewel PowerPoint geen spel-ontwerp software is, maken sommige gebruikers games mee. De spelletjes zijn niet zo geavanceerd als die zijn gemaakt met spel-ontwerpsoftware; eenvoudige games zijn echter relatief gemakkelijk te maken.

Instructies

1

Bepalen welk type van spel te maken. PowerPoint games en game sjablonen websites hebben een aantal voorbeelden. Ervaren gebruikers van PowerPoint kunnen maken meer ingewikkelde spellen. Beginners moeten Houd het simpel. Voor deze how-to maakt u een quiz spel. Deze instructies werken met alle versies van PowerPoint.

2

Denk aan vijf vragen in de quiz te nemen. Kies vragen die één juist antwoord hebben. Kies vijf beelden te gaan samen met uw vragen. PowerPoint wordt geleverd met een selectie van illustraties voor u te gebruiken. U kunt ook foto's die u hebt opgeslagen op uw computer.

3

Open PowerPoint en maak een lege presentatie door te klikken op de "Office" knop bovenaan links, vervolgens "New". Dubbelklik op "Lege presentatie." In het vak werkbalk 'Dia's ', klik op "Layout", en kies vervolgens "Alleen titel." Typ uw eerste vraag in het vak "Klikken als u wilt toevoegen van de titel". Een afbeelding toevoegen aan de dia door te kiezen uit de werkbalk "invoegen" en selecteert "Afbeelding" of "Clip Art."

4

Klik op 'Insert' in het bovenste menu, en selecteer vervolgens "Tekstvak" in het vak werkbalk "Tekst". Klik en sleep onder de afbeelding om te tekenen van twee tekstvakken. Voer een antwoord in elk tekstvak. Zorg ervoor dat slechts één antwoord juist is.

5

Klik op "Home" in het bovenste menu. Klik op "Nieuwe Slide" op de werkbalk en twee nieuwe dia's invoegen. Een dia wordt weergegeven op het scherm wanneer de speler de vraag goed beantwoordt. De andere dia wordt weergegeven wanneer de speler onjuist beantwoordt. Typ een bericht naar de juiste dia die aangeeft of de speler goed of fout is.

6

Terug naar de dia met de vraag en de twee antwoorden. Klik met de rechtermuisknop op het tekstvak met het foute antwoord en kies "Actie-instellingen." Kies de "Muisklik" optie in het dialoogvenster actie-instellingen. Een drop-down menu verschijnt.

7

Kies "Hyperlink To" en vervolgens koos "Dia." Link naar de dia die aangeeft dat het antwoord klopt. Herhaal dit proces voor het tekstvak waarin het juiste antwoord. Koppelen aan de dia die aangeeft dat het antwoord juist is. Als spelers op de tekstvakken, wordt de dia weergegeven naar welke dia u gekoppeld aan.

8

Herhaal de bovenstaande stappen voor elke vraag in de quiz. Ook een link op elke "juiste antwoord" dia die naar de volgende vraag gaat. U kunt ook het opnemen van een link terug naar de oorspronkelijke vraag dia op elke dia "onjuist antwoord". Doe dit door de actie-instellingen hyperlink stap te herhalen.

9

Sparen uw spel. U kunt nu weergeven op het scherm als u zou een PowerPoint-presentatie.

Tips & waarschuwingen

 • Maak eenvoudige games om te beginnen.

Agenda's maken in Powerpoint


Hoewel meestal gebruikt voor het maken van presentaties voor werk of persoonlijke diapresentaties, kan Microsoft's PowerPoint worden gebruikt op andere manieren. Een groot aantal sjablonen bestaan waarmee u het programma moet gebruiken voor het maken van documenten zoals brochures en nieuwsbrieven. Gebruikers kunnen ook kalender sjablonen downloaden voor gebruiker om welke reden, zoals het plannen van een familie-activiteiten of ontwikkelen van een Honkbal competitie schema. U kunt agenda's maken in PowerPoint door een paar stappen te volgen.

Instructies

1

Een kalendersjabloon downloaden vanaf Microsoft Office.com. Klik op de koppeling "Kalenders". Selecteer het juiste jaar, bijvoorbeeld "2011 kalenders." Klik op de optie "PowerPoint 2010", of andere versie afhankelijk van welke je hebt. Selecteer het type kalender dat u wilt maken op basis van de beschikbare opties. Klik op de "Download" link.

2

Start PowerPoint. Gebruik een lege presentatie door te klikken op de Microsoft "Office" knop. Markeer de optie "New" en klik op "Presentatie." Open een bestaande presentatie die u wilt een agenda maken door te klikken op de Microsoft "Office" knop. Selecteer de optie "Open". Gebruik de pijlen op het gebied van de navigatie te vinden van de locatie van de presentatie. Markeer het bestand en klik op "Open."

3

De sjabloon agenda toegevoegd. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "New". Klik op de optie "Recente Templates" en zoek de kalendersjabloon die u hebt gedownload in stap 1. Klik op de "Create" knop om te laden van de kalender in PowerPoint.U kunt de tekstuele en grafische overlays voor uw hulpprogramma's Microsoft PowerPoint diapresentaties. Een overlay is in feite een stuk tekst, afbeelding of vaste of semi-transparante object dat wordt geplaatst op de top van de achtergrond van de dia van een PowerPoint. Bijvoorbeeld, als je een achtergrond met een afbeelding van mensen die werkzaam zijn bij een kantoor hebt, kunt element moet worden toegevoegd op de top van de achtergrond een tekstuele uitleg van de doelstellingen van de werking van uw bedrijf. Dit heet een overlay, en kunt u met behulp van veel van PowerPoint de AutoVorm, afbeeldingen en tekst editors.

Instructies

1

Een nieuw project openen in Microsoft PowerPoint en zet uw cursor in de eerste dia die wordt weergegeven. Het moet gewoon met een paar dozen van de bewerkbare tekst.

2

Navigeer naar de bovenkant van het venster en selecteer de "Design" tab. Klik op het "Achtergrondstijlen" drop-down menu om te beginnen met het bewerken van de achtergrond van uw dia.

De eerste paar opties in het drop-down menu voorzien uw dia lichtgekleurde helling achtergronden. Als u niet wenst te gebruiken een van deze, selecteert u de "Achtergrond opmaken"-knop onderaan het menu. Onder de categorie "Fill" kunt u vaste of verlopende kleuren kiezen of een afbeelding van illustraties of uw harde schijf te gebruiken als de achtergrond opgeven.

3

Maak een overlay van tekst door te selecteren "Invoegen > tekstvak" vanaf de bovenkant van het menu en te klikken in het menu om de tekst te bewerken. Onder de top "Home" tab, kunt u het lettertype, de kleur en de stijl van de tekst met de teksteditor. Standaard in het tekstvak transparant zullen zijn en uw afbeelding kan worden gezien rond de tekst.

Als u een opvulkleur toevoegen aan het tekstvak wilt, zodat de achtergrond niet wordt weergegeven, klikt u op de rand van het tekstvak en selecteer "De opvulling van de vorm" in het tabblad "Start".

4

Een overlay maken door het invoegen van een afbeelding. Klik op 'Invoegen > afbeelding' uit het bovenste menu om te selecteren van een beeld-bedekking van uw harde schijf. U kunt ook illustraties, vormen en andere object overlays toevoegen vanuit dit menu.

5

Uw werk opslaan door de opdracht Ctrl + S op uw toetsenbord te selecteren of te klikken op de diskette aan de bovenkant verlaten van het venster.

Hoe om Shapes te maken in PowerPoint


Terwijl Microsoft Office de presentatie-software, PowerPoint, vaak geassocieerd met diavoorstellingen gevuld met tekst uitgebroken in bullet punten wordt, kan het soms nuttig zijn indien er grafische illustraties te gaan samen met deze punten. Zelfs de eenvoudigste vormen kunnen worden gebruikt om te helpen met het overbrengen van informatie, en je hoeft niet te verlaten de PowerPoint-interface voor het maken van deze shapes. Vormen kunnen worden gemaakt met een paar klikken.

Instructies

1

Open PowerPoint, die standaard een enkele, lege standaardpresentatie dia op het scherm.

2

Pull-down het "Invoegen" menu en klik op "Diagram." Wanneer de "Galerie voor diagrammen" wordt geopend, klikt u op de shape van de gestreepte driehoek, genaamd de "piramidediagram." Klik op "OK" en een driehoek vorm op de dia wordt geopend.

3

Transformeren de driehoek door te klikken op de tekstvakken en lijnen en vervolgens op de "Delete" toets te drukken, totdat u een enkele, bekleed driehoek vorm. De driehoek kleur wijzigen door erop te dubbelklikken, trekken van de "Kleur"-menu onder "Fill" en het selecteren van een nieuwe gekleurde vak. Klik op "OK" en de kleur van de driehoek vorm wijzigingen.

4

Pull-down het "Invoegen" menu en selecteer "Diagram" weer. Klik op de afbeelding van de cirkel die eruit ziet als een doel of een bulls-eye, genaamd het "doeldiagram." Klik op "OK" en de shape wordt geopend op de dia.. Herhaal de klik en verwijderen proces als voltooid met de driehoek; Klik eenmaal op een van de binnenste cirkels en druk op de "Delete" toets, waardoor uw vorm kleiner of groter. Dubbelklik op de cirkel en wijzig de kleur zoals aangewezen.

5

Klik op de "AutoVormen" menu op de werkbalk "Tekenen". Als u de werkbalk Tekenen niet wordt weergegeven, pull-down menu "Beeld" en klik op "Werkbalken" controleren 'Drawing'. Het kan worden geplaatst aan de onderkant van uw scherm.

6

Bekijk de verschillende beschikbare vorm submenus, zoals pijlen, harten, lijnen en toelichting vakken. Een shape selecteert, klikt u op de cursor op de dia en sleep de cursor om de vorm. De vorm wordt zo groot als u uw muis sleept.

7

Extra shapes toevoegen door te klikken op een nieuwe vorm in het menu "AutoVormen" en uw cursor op de dia te slepen.

8

Uw eigen shape tekenen door te klikken op het menu "AutoVormen", "Lines" te selecteren en te klikken op het pictogram van de "Krabbel", dat lijkt op een gedraaide lijn. Uw cursor verandert in een potlood. Teken uw voorkeur vorm op de dia; PowerPoint automatisch verbinden en kleuren in de standaardkleur, die u kunt wijzigen door te dubbelklikken op de tekening en het veranderen van de "opvulkleur."

Aantrekkelijke Posters maken in PowerPoint


Microsoft PowerPoint kunnen gebruikers presentaties maken en de gegevens eenvoudig met anderen delen. Een ding dat is minder bekend over Microsoft PowerPoint is dat het kan worden gebruikt om het maken van aantrekkelijke posters. U kunt overwegen een poster te maken in Microsoft PowerPoint als uw computervaardigheden groter dan uw tekening vaardigheden zijn.

Instructies

1

Open Microsoft PowerPoint. Klik op "Bestand" en "Pagina-instelling." Klik op 'Aangepast' uit het "Zijden formaat voor" drop-down menu. Selecteer de breedte en hoogte voor uw poster. Moet u wellicht te klein om te passen in een bepaald gebied, of u wilt worden groot, zodat die opvalt.

2

Klik op "Formaat," "Achtergrond", vervolgens "Kleur" of "Meer kleuren". Klik op de kleur die u wilt gebruiken voor de achtergrond van de poster en klik op 'Toepassen'. Overwegen wat u wilt met uw poster overbrengen. Bijvoorbeeld, als u water verkoopt, met behulp van een licht blauwe kleur wel aan herinneren mensen van schoon water. Vermijd het gebruik van een kleur dat afleidt van tekst of afbeeldingen die u wilt plaatsen op de poster.

3

Klik op "Bestand" en "Afbeelding invoegen". Zoek de afbeelding die u wilt invoegen en dubbelklik erop. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Bestellen", klik "Naar voren" of "Heldere achteruit." U zult merken dat het beeld wordt verplaatst of achter de tekst van de poster. Dit heet gelaagdheid, en het is een eenvoudige manier om uw poster kijken aantrekkelijker maken.

Als u actieknoppen in Microsoft PowerPoint 98 of PowerPoint 2000-presentaties gebruikt, wil je terug om knoppen te maken, zodat u kunt terugkeren naar de dia waar u de actieknop eerst hebt geklikt en blijven de presentatie bekijkt.

Instructies

1

Ga naar het menu Beeld en selecteer dia of normaal.

2

Ga naar de werkbalk Tekenen en selecteert u AutoVormen.

3

Actieknoppen in het menu AutoVormen drop-down selecteren

4

Selecteer de Return-toets (Windows) of de laatst weergegeven dia knop (Mac OS).

5

Sleep om te maken een kleine rechthoek op de dia waar u wilt plaatsen de toets Return.

6

Klik op OK en de knop vergroten/verkleinen door te slepen de grepen, indien nodig. Dubbelklik op de knop of klik met de rechtermuisknop en klik op indeling AutoVormen om kleuren en andere knop Opties te kiezen.

Een fotoverhaal maken in PowerPoint


Photo Story is een vrije toepassing van Microsoft waarmee nieuwe computergebruikers om een geautomatiseerde virtuele Fotogalerij met overgang en een soundtrack te maken. Fotoverhaal biedt een eenvoudige interface en stapsgewijze wizards beelden, overgangseffecten en een audiobestand selecteren. Fotoverhaal speelt terug het bestand als een film (WMV-formaat). PowerPoint ook heeft het merendeel van de functies tot een fotoverhaal maken, samen met extra opties om te voegen bijschriften, hoogtepunten en inhoud van de dia's (die geen foto dia's). Een batch image importeur wizard installeren als een PowerPoint-invoegtoepassing vergemakkelijkt het maken van een geautomatiseerde Fotogalerij zonder installeren of nieuwe software leren.

Instructies

1

Maak een bureaublad map genaamd "Foto Inserts."

2

Sleep de gewenste fotobestanden naar de map van afbeelding wordt ingevoegd en de naam van de foto's in de gewenste volgorde moet worden ingevoegd in de presentatie. Bijvoorbeeld, "Kitty foto," "Puppy Shot" en "Goudvis" omgedoopt tot "pic01," "pic02" zijn en "pic03" respectievelijk.

3

Start uw browser en download de Wizard installatiekopie importeur (Zie bron 1 voor downloadlink).

4

De Wizard installatiekopie importeur installeren door te dubbelklikken op het bestand "iiw3setup.exe".

5

Start PowerPoint en open een nieuw leeg bestand.

6

Selecteer "Importeur Wizard installatiekopie" onder "Tools" in de bovenste menubalk.

7

Klik drie keer op de knop "Volgende".

8

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de map ' Bureaublad ' gemaakt in stap 1 ("Picture voegt") en klik op de knop Volgende.

9

Selecteer de bestandstypen voor de foto's (bijvoorbeeld JPEC) en klik op de knop Volgende.

10

Klik de doos naast "Alles selecteren" en klik op de knop Volgende. Indien gewenst, klik op de knop "Order ingesteld" voor het rangschikken van de foto's, maar het is niet nodig omdat de foto's werden sequenced in stap 2.

11

Klik op de knop Volgende om alle geselecteerde afbeeldingen invoegen en sluit de Wizard installatiekopie importeur.

12

Selecteer "Diaovergang" onder "Slide Show" in de bovenste menubalk.

13

Kies het gewenste overgangseffect in het rechterframe en schakelt u het uit 'Op muis klikken' in de sectie "Voorschot Slide".

14

Klik de doos naast "Automatisch" (onder volgende dia) en typ het gewenste tijdstip voor automatische dia advance (zoals 8 acht seconden).

15

Klik op de knop "Toepassen op alle dia's".

16

Klik op de eerste dia en selecteer "Films en geluiden" onder "Invoegen" invoegen van een soundtrack. Kies de optie 'Geluid uit bestand'.

17

Selecteer de gewenste audio MP3-bestand in de map en klik op de knop invoegen.

18

Klik op de knop "Ja" in het dialoogvenster instellen van automatisch afspelen voor de soundtrack.

19

Selecteer "Aangepaste animatie" onder "Slide Show" en dubbelklik op het geluidsbestand onder "Animatievolgorde."

20

Selecteer het tabblad "Media-opties", selecteer "Stoppen met spelen na" en typt u 99 in het veld voordat 'Dia's ' om aan te geven dat de soundtrack voor de duur van de diavoorstelling spelen zal.

21

Klik op de knop "OK" om deze instellingen opslaan en klik vervolgens op OK om opnieuw te sluit u het dialoogvenster Aangepaste animatie (gebaseerd op uw versie van PowerPoint).

22

Selecteer: weergeven "onder dia weergeven om een voorbeeld van het fotoverhaal.

23

Selecteer de functie "Save", geef het presentatiebestand en klik op opslaan.

Tips & waarschuwingen

 • De andere opties zoals "Aangepaste animatie" of "Tekst invoegen" gebruiken om dia's, zoals het invoegen van de beschrijvende tekst en bijschriften.
 • Diaovergangen verfijnen door het selecteren van "Repeteren TIming" onder diavoorstelling en bevestigen of aanpassen van de tijd tussen elke dia.
 • De PowerPoint-presentatie opslaat als een diavoorstelling (onder de functie "Save As") ter lancering van een geautomatiseerde fotoverhaal.
 • De invoegtoepassing van de tovenaar van de importeur van het beeld is alleen voor Windows PowerPoint toepassingen.PowerPoint 2013 biedt een verscheidenheid van vormen en lijnen die kunnen worden gebruikt voor het trekken van zowat elke kaart die u wellicht. Voor toegang tot deze hulpprogramma's, klikt u op PowerPoint "Invoegen" tabblad en klik vervolgens op het pictogram "Vormen" in de groep illustraties. De selectie omvat rechthoeken, ovalen, lijnen en verbindingslijnen, evenals een Krabbel hulpmiddel voor het tekenen uit de vrije hand. De gratis online versie, PowerPoint Live, heeft minder beschikbare opties en bevat geen verbindingslijnen of het hulpmiddel Krabbel.

Tekening van een eenvoudige kaart

Als u wilt tekenen van basisvormen, zoals rechthoeken, ovalen en lijnen, selecteren hen uit de opties Shapes en desgewenst door ze te slepen in de dia te verplaatsen. Opmaakopties weergegeven op de werkbalk wilt wijzigen van de kleur en stijl van elke shape. Als u wilt tekenen van complexe vormen, zoals gebouwen, kan u de vrije optie of superponeren twee shapes. Als u wilt tekenen u lijnen, zoals gekromde straten en wegen, door het Krabbel hulpprogramma te gebruiken. Sleep het hulpmiddel Krabbel op de dia om uw lijnen, te tekenen net zoals u met pen op papier tekenen zou. Wijzig de dikte en kleur van de lijn met behulp van de opmaakopties die worden weergegeven in de optiebalk.

Tekening geavanceerde geografische kaarten

Een techniek voor het opstellen van uw eigen geografische kaarten op schaal in PowerPoint is een kaart uit een bron zoals Bing of Google Maps als een sjabloon gebruiken. Ga naar het gedeelte u nodig hebben met een online kaart, dan neem een screenshot van de kaart van venster door het indrukken van "Alt-PrtScn." Klik op een lege PowerPoint-dia en druk op "Ctrl-V" om de kaart in de dia plakt. Resize de kaart, zo nodig door te slepen de hoek ankerpunten--de "Shift" toets ingedrukt te houden zodat u de schaal van de kaart niet verstoren. Teken je eigen kaart over het beeld met behulp van het hulpmiddel Krabbel, met alleen de wegen en de bezienswaardigheden die u nodig hebt. Wanneer u klaar bent, verwijdert u de achtergrondkleur kaart, die vervolgens uw kaart achter zonder de rommel van onnodige details verlaat.

Weergegeven: Routebeschrijving

Om richtingen, voeg pijlpunten op elke weg. Gewoon de lijn die een straat of een weg vertegenwoordigen, klikt u op de tab "Opmaak" Selecteer "De omtrek van de vorm" van de groep Vormstijlen. Beweeg de cursor over de "Pijlen" en selecteer de gewenste pijl, of selecteer "Meer pijlen" voor extra opties. Ook kun je een reisroute prominentere met behulp van een andere kleur of dikkere lijnen voor de wegen op de route.

Straat namen toe te voegen

PowerPoint van tekstvakken maken het heel gemakkelijk om street en road namen toevoegen. Net klik "Tekstvak" na het "Invoegen" tabblad te selecteren en typ een naam in het vak. Markeer de tekst die u wilt wijzigen de opmaak en selecteer een duidelijke achtergrond zonder een overzicht om alleen de tekst te behouden. Nadat u de tekst in de buurt van een weg verplaatsen, sleept u de omcirkelde pijl boven het tekstvak de naam draaien totdat het parallel aan de weg.

Wegnummers toevoegen

Invoegen van een ovale vorm op uw kaart klaar om toe te voegen wegnummers, en sleep het over een weg. Houd de "Shift"-toets als u de grootte wijzigen van de vorm om het te vergrendelen in de vorm van een cirkel. Een nummer toevoegen aan de cirkel, klikt u erop in het midden en typ het juiste nummer. Als u wilt wijzigen de kleur, de grootte of het lettertype, selecteer de tekst en de opties die worden weergegeven in de optiebalk voor tekstopmaak gebruiken.

Tekening gebouwen en monumenten

U kunt kenmerkende gebouwen of monumenten toevoegen aan een kaart zoals een effectieve manier om mensen van de gids is. Shapes samenvoegen is een manier om te illustreren een mijlpaal. Twee rechthoeken kunnen verbeelden een L-vormige gebouw, bijvoorbeeld, of een driehoek op een plein een kerk met een toren kan verbeelden. Als u wilt twee shapes samenvoegen, deze ordenen zoals u laten verschijnen wilt--overlappende of naast elkaar-- dan elke shape te klikken terwijl u de "Ctrl" toets ingedrukt om ze te selecteren. Selecteer "Shapes samenvoegen" in het tabblad Opmaak van hulpmiddelen voor tekenen en selecteer vervolgens de optie samenvoegen die u wilt, zoals "Unie" of "Combineren."Wanneer een Powerpointpresentatie geeft, wilt u uw notities en de dia's zichtbaar zijn voor u, de presentator, maar onzichtbaar voor het publiek. Om te maken dat gebeuren, waarvan u de naam wilt wijzigen van een aantal instellingen in Windows en een paar in PowerPoint.

Instructies

1

Koppelen van uw computer naar het grote scherm en zet beide. Zorg ervoor dat het scherm is het aanvaarden van input van uw computer, het wijzigen van het invoerkanaal indien nodig.

2

Ga naar het bureaublad van uw computer. Met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Grafische optie," "Output To," "Extended Desktop," "Notebook" en "Digitale televisie." Op dit punt, het behang op uw bureaublad wordt weergegeven op het grote scherm, maar de pictogrammen op het bureaublad moeten worden onzichtbaar.

3

Open PowerPoint en laden van het bestand met uw presentatie. Klik op "Slide Show" en "Instellen" Instellen van alle aspecten van de diavoorstelling die u wilt wijzigen. Klik op "Toon Presenter View" en "OK." "Presenter view" betekent dia's voor het publiek, maar dia's en notities voor u.

4

Klik op "View" en "Slideshow" wanneer u bent klaar om uw presentatie te geven.

Tips & waarschuwingen

 • Als u uw presentatie op een enkele computer, speelt kijken naar de presentatie op hetzelfde scherm als uw publiek en de notities worden zichtbaar niet wilt, gebruikt u de PowerPoint Viewer in plaats van PowerPoint zelf.
 • In Windows geeft "uitgebreid bureaublad" u één lange desktop, de helft van het op één scherm, de helft op een ander. "Display kloon" geeft u twee identieke schermen.
 • De beeldverhouding op het grote scherm misschien klopt niet. U kunt het wijzigen hetzij met behulp van de "Aspect Ratio"-knop op de externe televisie of kunt u het binnen Windows. Met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer en selecteer "Eigenschappen" en "Instellingen." Het dialoogvenster kunt u wijzigen van de schermresolutie en de kleurkwaliteit schermkwaliteit.

Wat zijn de voordelen van het maken van PowerPoints vanaf nul?


PowerPoint-presentaties zijn bijna volledig diaprojectoren en overheadprojectors ontheemden in de business en academische omgevingen. PowerPoint-software biedt de mogelijkheid om audiovisuele presentaties maken met achtergronden, lettertypen en afbeeldingen die kunnen worden aangepast door de presentator. Presentaties kunnen ook worden passen in één van een aantal sjablonen die deel van de PowerPoint-software uitmaken.

Uniciteit

Wanneer u afzien van de aangeboden door PowerPoint sjablonen en het werk zet in het maken van uw eigen presentatie vanaf nul, ontwikkelen u een uitstraling die opvalt uit andere presentaties en vangsten kijkers belang. Dit is vooral belangrijk als u aanwezig is om mensen die hebben Zie PowerPoint-presentaties de hele tijd, waarvan vele waarschijnlijk samen met de standaardsjablonen werden gegooid. Deze mensen zullen merken dat uw presentatie anders is, vooral als het is goed gedaan en meer boeiende en aantrekkelijker dan de standaard template. PowerPoint biedt krachtige grafische mogelijkheden die door de meeste gebruikers worden onderbenut.

Controle

Wanneer u uw eigen presentatie maken, zal niet u worden verleid om te veranderen van uw materiaal en de inhoud te passen de standaard template. U kunt volledige controle over de grootte en de verschijning van de letters, de locatie en de samenstelling van afbeeldingen en foto's en lay-out van tekstregels. Dit zal resulteren in een meer naadloze fit tussen uw onderwerp en de context waarin u presenteren. Doordat de totale controle over uw presentatie, kunt u een uniek product dat de aandacht van de kijkers grijpen zal.

Aanpassing

Een PowerPoint-presentatie die is samengebracht binnen een sjabloon zal onvermijdelijk lijken veel andere presentaties, zelfs als de inhoud ervan iets heel anders is. Door het vermijden van sjablonen en het maken van uw eigen, kunt u innovatieve grafische functies die er in tegenstelling tot alle andere presentaties uitzien ontwikkelen. Dit zal helpen om u die zich bezighouden met de productie van de presentatie, evenals uw publiek geïnteresseerd te houden wanneer u aan hen presenteren te houden.

Branding

Als u iemand wie een groot deel van de PowerPoint-presentaties bent neemt, kan het nuttig zijn voor jou om te creëren van een look en feel die consistent zijn en uniek is voor u. Uw PowerPoint "merk" zal beginnen te worden herkend door collega's en collega's die veel van uw presentaties zien. Zolang uw bijzondere uiterlijk en de stijl boeiende, duidelijk en interessant zijn, zal erkenning van uw werk predisponeren kijkers om te reageren op het op een positieve manier.

Een watermerk is een afbeelding of patroon dat wordt weergegeven als een semitransparant object over de bovenkant van een ander beeld. Dit merk kan bestaan uit tekst of een ander identificerende merk, en meestal betekent dat de afbeelding is beveiligd tegen kopiëren of gebrandmerkt. Eigendoms- of auteursrechtelijk beschermd materiaal in een PowerPoint-presentatie kan watermerk worden zodat het digitale bestand niet onrechtmatig worden gebruikt. Ditzelfde proces kan ook worden gebruikt om een "bug" of logo in de bodem van het scherm, een techniek die vaak gezien in een televisie-uitzending.

Instructies

1

Start PowerPoint en navigeer naar de afzonderlijke dia die u wilt toevoegen van het watermerk. U kunt ook een watermerk plaatsen op elke dia in uw presentatie door samen te werken met de meester. Selecteer "Weergave" op de werkbalk, dan klik op de groep "Master" en "Diamodel."

2

Klik op het "Invoegen" tabblad op het lint. Klik op de "Foto" voor een afbeelding toevoegen als een watermerk, dan Navigeer naar de locatie van de afbeelding op uw computer. Klik op 'Insert'. Als alternatief, klik op "Clip Art" om een illustratie aan uw dia als watermerk toevoegen. Selecteer de gewenste illustratie en klik op "Invoegen".

3

De omvang van de afbeelding om het gewenste gedeelte van het scherm te passen door met de rechtermuisknop op de afbeelding te bewerken. Klik op "Grootte en positie" in het pop-upmenu. Schaal van de afbeelding door vergroten of verkleinen van de "Hoogte" en "Breedte" vak-instellingen.

4

Klik op "Formatteren" onder de "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" tab. Klik op de groep "Aanpassen" en "Correctie." Klik op "Opties voor afbeeldingscorrecties" en selecteer vervolgens de saturatie niveau in de "Helderheid en Contrast" optie.

5

Stuur het watermerk aan de achterkant van de dia--achter andere objecten--wanneer u bent klaar bewerken van de afbeelding. Klik op "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" opnieuw en selecteer de "Format" tab. Klik op de groep "Rangschikken". Klik op de pijl op de "Send Backward". Kies "Send to Back."

Als u maken van een tijdlijn wilt, kunt u Microsoft PowerPoint te doen. U kunt toegang tot Microsoft Office Online via PowerPoint en op Microsoft Office Online, kunt u zoeken naar en downloaden van een sjabloon tijdlijn. Dit scheelt een hoop tijd ten opzichte van een tijdlijn maken vanaf nul. Nadat u de sjabloon tijdlijn in PowerPoint hebt gedownload, kunt u bewerken en toevoegen van de gegevens die u weergeven in de tijdlijn wilt.

Instructies

1

Open PowerPoint en klik de knoop van het Bureau. Selecteer "Nieuw" wanneer het Office-menu wordt geopend. U kunt een nieuwe presentatie of zoekt u een template hier.

2

Typ 'Tijdslijn' in de Microsoft Office Online zoekbalk in het venster 'Nieuw Document' en druk op "Enter". Een lijst met tijdlijn sjablonen wordt geopend.

3

Blader door de beschikbare tijdlijn-sjablonen. Als u wilt om een grotere versie van een tijdlijn te zien, klik op de sjabloonnaam en een grotere afbeelding van de tijdlijn zal verschijnen in het deelvenster aan de linkerkant van het venster.

4

Selecteer de sjabloon tijdlijn die u wilt gebruiken en klik op 'Download'. De sjabloon tijdlijn gedownload en geopend als een nieuwe presentatie.

5

Markeer en verwijder de voorbeeldtekst van de tijdlijn. Nadat u de voorbeeldtekst verwijderen, voert u de datums en de informatie die u wilt opnemen in de tijdlijn.

6

Klik op de Office-knop en selecteer "Save As." Voer een naam voor de tijdlijn als het "Opslaan als" venster wordt geopend en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

 • Als u invoegen de tijdlijn die u hebt gemaakt als een dia in een andere presentatie wilt, rechtsklik op de tijdlijn dia in de dia-overzicht. Het overzicht van de dia bevindt zich aan de linkerkant van het PowerPoint-venster. Selecteer 'Kopiëren' uit het menu dat wordt geopend. Open de presentatie die u wilt invoegen van de tijdlijn in, rechtsklik op de dia-overzicht en selecteer "Plakken". De tijdlijn dia wordt ingevoegd in de presentatie.

Hoe een werkstroom te maken in Powerpoint


Werkstromen tonen het proces van een baan van begin tot eind. Met behulp van PowerPoint te grafisch vertegenwoordigen een werkstroom kunt help die iedereen bij een project betrokken zien enkel hoe de verschillende taken combineren om te resulteren in het voltooide product. Microsoft Office heeft een SmartArt-systeem waarmee u een proces weergeven en de afbeeldingen zullen dynamisch aanpassen als u toevoegen, wijzigen of verwijderen van inhoud. PowerPoint is een nuttig instrument om de grote rol van een proces weergeven.

Instructies

1

Open de PowerPoint-presentatie waar u wilt weergeven van een werkstroom. Klik op het "Invoegen" tabblad en klik vervolgens op "SmartArt." Klik in het dialoogvenster dat verschijnt, op "Proces" uit de lijst aan de linkerkant. Doorblader de procestypen in het middelste deelvenster en dubbelklik op de eenheid die u wilt gebruiken. Merk op dat als u aanwijst met de muisaanwijzer een procestype voor een moment, meer informatie zal opduiken.

2

Klik op het tabblad aan de linkerkant van de grafiek van de werkstroom die op de dia wordt weergegeven. Het tekstvenster vermelding weergegeven waarin u in alle stappen van uw workflowproces opgeven kunt wordt geopend. Klik op het eerste item en typt u de eerste stap in de werkstroom. Druk op de pijl-omlaag op het toetsenbord om naar de volgende stap te gaan. Als u een nieuwe stap maken wilt, druk op "Enter". Merk op dat u ook kunt openen en sluiten van het "tekstvenster" met de knop op het tabblad "SmartArt-Tools: Design" in de Microsoft Office Ribbon.

3

Druk op "Lusje" op het toetsenbord of druk op de knop "Degraderen" in het tabblad "Ontwerp van SmartArt-hulpmiddelen voor:" een stap in uw workflow om ondergeschikt te maken aan de stap erboven in de lijst. Druk op de "Bevorderen"-knop in het lint of druk op de "Shift-Tab" op het toetsenbord om een stap omhoog in belang.

4

Klik op de rand van de SmartArt-werkstroom grafiek en klik vervolgens op het tabblad "Animatie". Het "Animatie" drop-down menu kies "One door One" zodat de stappen in het proces een tegelijk onthullen terwijl u de PowerPoint-presentatie geven.

Tips & waarschuwingen

 • U kunt de kleur en het uiterlijk van de SmartArt op het tabblad "SmartArt-Tools: Design" in de sectie "SmartArt-stijlen".
 • Een workflowproces kan ook verwijzen naar een geautomatiseerd systeem beheerd door de Microsoft Project Server of Sharepoint Server. Dit is geïnstalleerd op uw server bedrijven en maakt het beheer van bestanden en documenten van persoon tot persoon volgens het script van een werkstroom.

Of u een PowerPoint-presentatie om te pronken met verkoopcijfers of proberen te maken dat grote verkoop, kan hebben van hardcore nummers helpen uw zaak. Als je al een spreadsheet met alle details, waarom opnieuw het wiel al die informatie in PowerPoint te typen? In plaats daarvan doen simpelweg uw spreadsheet in de slideshow software voor uiterlijk vertoon vandoor uw berekeningen. Hoewel een PowerPoint-dia meestal de pagina van een standaard 11x8.5 is, zal het op het scherm te projecteren helpen uw publiek uw werkblad zien zodra je het in de presentatie geplaatst hebt.

Instructies

1

Open PowerPoint, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer "Open." Ga naar de presentatie waar u een werkblad toevoegen en dubbelklik op het bestand om het te openen in de PowerPoint-werkruimte. Als je vanaf nul begint, kan het zijn dat een afzonderlijke dia in de belangrijkste werkruimte al standaard PowerPoint heeft worden ingesteld.

2

Klik op het "Invoegen" tabblad op de bovenkant van het scherm. Klik op de knop "Object" op de groep "Tekst" van de werkbalk. Het 'Object invoegen'-venster verschijnt.

3

Klik op de knop "Maken van bestand", klik op de knop 'Bladeren' en navigeer naar waar uw werkblad is opgeslagen op uw computer. Klik eenmaal op het bestand en klik op de knop "OK". Klik op "OK" weer in het venster 'Object invoegen' om te openen het werkblad op de PowerPoint-dia.

4

Klik op een hoek van het werkblad en sleep deze om de weergave van het werkblad te vergroten.

5

Dubbelklik op het werkblad zelf, waardoor het werkbare, alsof je in de maker van het werkblad zelf.

6

Markeer de tekst en te vergroten zodat de letters en cijfers meer zichtbaar op het scherm.

7

Cellen van het werkblad in het oog springende arcering door met de rechtermuisknop op een cel, te klikken op "Celeigenschappen", te klikken op het tabblad "Fill" geven op een gekleurde vakje te klikken en te klikken op 'OK'. De cel verandert van kleur.

8

Cellen die opvallen door op een cel klikken en vervolgens te klikken op de 'B' of de knop vet op de werkbalk aan de bovenkant van de pagina maken.

9

Klik op uit het werkblad op de PowerPoint-werkruimte aan de spreadsheet-editor sluit.

10

Klik op het tabblad "Bestand" en klik op "Save As." Als u een nieuwe PowerPoint-presentatie hebt gemaakt, geef het bestand een naam en sla het op uw computer. Als u een bestaande presentatie hebt geopend, kunt u het bestand opslaan met een nieuwe naam om niet te overschrijven van het origineel.

Matrices maken in Powerpoint


Microsoft PowerPoint is een presentatie tool dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-softwaresuite en verstrekken verbruiker voor wekken verschillende tabellen, grafieken en afbeeldingen. De toepassing Microsoft PowerPoint 2007 beschikt over een bijgewerkte matrix-tool die deel uitmaakt van de SmartArt-elementen. Met de matrix, kunt u een rechthoek waarin de plaatsing van de gegevens in twee of meer assen, zoals het tonen van vier verschillende opties beschikbaar. Matrices kunnen worden gebruikt in meer dan één dia van de presentatie en worden bewerkt als u wilt wijzigen het ontwerp, de kleur of de animatie.

Instructies

1

Open de PowerPoint-bestand dat u wilt toevoegen van een of meer matrix. Klik op het "Invoegen" tabblad en klik vervolgens op de optie "SmartArt-" in de groep illustraties.

2

Klik op de optie van de "Matrix" in de galerie en de Klik op de knop "OK". Klik op de optie "Tekst" in het tekstvenster uw tekst in de matrix invoeren.

3

Klik op een vak in je matrix te verplaatsen waar u wilt. Klik op het vak en de "CTRL"-toets op uw toetsenbord ingedrukt. Houd de toets ingedrukt en gebruik de pijltoetsen om te verplaatsen van het vak.

4

Uw lay-out van de matrix op elk gewenst moment wijzigen door met de rechtermuisknop op de matrix en klik dan op de "Wijzigen lay-out"-optie. Klik op de optie "Matrix" en kies vervolgens een ander type van lay-out.

5

Een nieuwe matrix maken door de dezelfde stappen te herhalen. U kunt een andere matrix maken op dezelfde dia. of een nieuwe dia om een andere matrix op toevoegen.

Hoe te links rechtvaardigen een lijndiagram maken in PowerPoint


Een prachtige PowerPoint-presentatie maken neemt concentratie, geduld en oefening. Het is niet genoeg om alleen te zet een paar foto's, grafieken en sommige bullet punten. Daarentegen moet u ambachtelijke een presentatie die zal verbinden met uw publiek en uw boodschap duidelijk overbrengt. Zorg ervoor dat de elementen van uw PowerPoint-presentatie op de juiste manier worden uitgelijnd. Dit zal tonen een duidelijke stroom van gedachte en laat uw publiek te volgen samen met uw punt gemakkelijker.

Instructies

1

Open de PowerPoint-presentatie die je bezig bent. Klik op het tabblad "Invoegen" en "Grafiek." "Lijndiagram maken" kiezen in het dialoogvenster.

2

Voer de gegevens voor uw grafiek in het Excel-werkblad dat opduikt. Meer kolommen en rijen met gegevens in de grafiek toe te voegen meer gegevenspunten aan de lijngrafiek maken. Klik en sleep de blauwe lijn rond de gegevens uit te breiden de informatie met betrekking tot de lijngrafiek.

3

Klik op de lijngrafiek in PowerPoint en klik vervolgens op het tabblad "Hulpmiddelen voor grafieken" en de "Format" tabblad onder die. Klik op de knop "Align" in de "Rangschikken" sectie, en klik vervolgens op "Align Left." De grafiek zal worden uitgelijnd met de linkerkant van de dia.

Microsoft PowerPoint is een presentatieprogramma dat mensen vaak gebruiken afbeelding gevulde om presentaties te geven aan vergaderingen of conferenties. PowerPoint is een goed hulpmiddel om uw boodschap, maar je kunt verliezen uw publiek als u deze niet effectief gebruikt. Houd in gedachten deze 10 tips als u wilt om het meest uit de software.

Een overzicht maken

Maak een algemene schets voor uw presentatie eerst, eerst op papier en vervolgens in het programma. Dit helpt u uw gedachten organiseren en creëren een structuur aan uw presentatie waarmee mensen te gemakkelijk volgen.

Gebruik de Masters en lay-outs

Profiteer van de programma's meesters en -indelingen, die zal u tijd besparen en geven u een meer professionele uitstraling dan u zou kunnen krijgen als je deed het op uw eigen.

Kies een thema

Selecteer een thema, dat bestaat uit een set van lettertypen, kleuren en afbeeldingen. Met een thema kunt uw presentatie ziet er visueel meer georganiseerde en gepolijst.

Notities maken

Sommige nota's in de presentatie om te helpen u langs zijn geplaatst. PowerPoint heeft een "" notitievenster waar u kunt notities naar jezelf.

De bestandsgrootte beperken

Beperk de grootte van het bestand. Het niet laden met teveel spullen of de presentatie zal niet soepel stromen wanneer u het nodig hebt.

Gebruik Video en Audio

Het gebruik van video en audio aan kruid omhoog uw presentatie een beetje. Een beetje van dynamische inhoud kan gaan een lange manier in uw publiek wakker en krijgt haar aandacht.

Afbeeldingen gebruiken

Afbeeldingen ter illustratie van uw punten te maken. Mensen willen niet kijken naar enkele saaie nummers, willen ze zien van een kleurrijke cirkeldiagram weergegeven dat informatie gewoon legt.

Animaties en diaovergangen wijselijk gebruiken

Wees voorzichtig hoe je animaties en overgangen gebruiken. Tekst of afbeeldingen die plotseling verschijnen op het scherm, kunt uw illustreren, maar het kan ook afleiden als u teveel doet.

Kiezen van het juiste lettertype

Kies het juiste lettertype. Een sans serif-lettertype, zoals Arial of Helvetica, is een goede keuze, terwijl een serif-lettertype zoals Times New Roman is taai om te lezen. Het lettertype grootte van ten minste 24 punten maken.

Voorbeeld van de presentatie bekijken

Neem een kijkje bij de presentatie wanneer u klaar bent om ervoor te zorgen dat uw kijkers ziet is wat je wilt laten zien. Gaan door het een paar keer, kunt u vangen eventuele fouten.