Specificaties van de HP Pavilion Slimline S3330f

De HP Pavilion Slimline s330F is één van de nieuwere (2007)-toevoegingen aan Hewlett Packard's Slimline desktop computer lijn. Deze krachtpatser staat 11" hoog, bijna 14" front-to-back en 4,25" breed, die aanleiding geven tot de Slimline serie naam. Zijn populariteit komt voort uit het feit dat het is zo krachtig als het is onopvallend. Dit maakt het aantrekkelijk voor mensen die het in kleine ruimtes--slaapzalen, keukens, slaapkamers of zelfs in een kast.

Feiten over de Processor

De S3330F-processor heeft een ready-tot-schip-configuratie evenals een aanpasbare versie aan meer unieke behoeften. Slimline geheugen is uitbreidbaar tot 4GB en de koper een upgrade van de harde schijf tot 500GB kunt selecteren. Het klaar-tot-schip-product heeft een AMD Athlon 64 X 2 5400 + processor waardoor een snelheid die benaderingen van 2,8 GHz.

Voor die mensen die meer kracht in een processor nodig hebben, zijn er drie mogelijkheden. De twee modellen van de Athlon 64 en de Sempron processor aankan technologie die de bovengrens van 65 watt bereikt. De processor is het eerste item upgrade te overwegen bij de aankoop van de Slimline. Geheugen is de tweede overweging.

Waarheid over het geheugen

De HP Slimline s3330f wordt geleverd met 2 GB van geheugen en functies op de snelheid van 5300 MB/sec. Het is meer dan voldoende voor gebruik thuis of door een student. Echter, de upgrade tot 6400 (800 MHz) is beschikbaar tijdens de vergadering wanneer u ook naar de dual-channel-configuratie upgraden kunt. Ook de 2 GB geheugen is voldoende, maar is beter-- en leverbaar in 4 GB.

Als uw toestel de 32-bits Windows 7 Starter Pack bevat, kan de upgrade niet meer dan 1 GB. Vindt u dat de Slimline behoefte heeft aan extra geheugen in de toekomst afhankelijk van het gebruik ervan, uw opslagbehoeften en de systeemprestaties. Krijgen een hogere hoeveelheid geheugen is slim en gemakkelijk op de plaats van vervaardiging in plaats van wachten tot de systeemprestaties van uw traag wordt.

Verbeteringen, benodigdheden en accessoires

De belangrijkste elementen zijn de processor en het geheugen. Er is echter veel meer aan de HP Slimline moet u allerlei toeters en bellen. Maakt niet uit wat je voor de verhoging van uw systeem kiest, producten die beschikbaar zijn via het bedrijf dat uw toestel produceert te selecteren.

In dit geval moeten verbeteringen komen van Hewlett-Packard of een fabrikant die ze aanbevelen. Alle vooraf geïnstalleerde software is meestal de starter versie met kale botten functionaliteit. De kosten van het aanpassen en accessorizing varieert van $400 tot $900.

De verbeteringen, benodigdheden en accessoires omvatten productiviteitssoftware, beveiliging, ondersteuning, garantie, herstel beheer, Internet, entertainment, muziek en games. De HP Help en ondersteuning is 24/7 beschikbaar en overleg moeten plaatsvinden tijdens het bouwproces, de fase van de verhoging van de eenheid en opnieuw wanneer u probeert een probleem op te lossen.