Software voor het verwijderen van Trojaanse Spyware

Software voor het verwijderen van Trojaanse Spyware


Met computertechnologie verder te integreren in vrijwel elk aspect van het menselijk leven, is de behoefte aan veiligheid nooit groter geweest. Paard van Troje programma's, genoemd naar het Trojaanse paard uit de Griekse mythologie, zijn een gevaarlijke beveiligingsrisico. Trojaanse paarden zijn geen technisch virussen, zoals ze zichzelf niet repliceren. Trojaanse paarden in plaats daarvan zich voordoen als een goedaardig programma's en bieden hackers achterdeur toegang tot een systeem, gegevens stelen of schadelijk voor het systeem tijdens de installatie. Enkele Trojaanse paarden worden zelfs gebruikt als virus-levering systemen, onbeperkte toegang tot een systeem en vervolgens overstromingen ze met virussen. Gelukkig zijn er verschillende programma's die zijn ontworpen om te detecteren en verwijderen van Trojaanse paarden vanaf uw computer.

Ad-Aware

Lavasoft's Ad-Aware familie van internetbeveiligingsprogramma's zijn ontworpen om volledige anti-virus en anti-spyware bescherming voor gebruikers. Het gaat hierbij om het verwijderen van Trojans en andere malware. Ad-Aware gratis versie biedt Realtime basisbescherming, rootkit verwijderen, schema scandering en automatische updates. Ad-Aware Pro, Business Edition en volslagen zekerheidstelling alle bieden extra functies voor gebruikers, maar elk programma heeft een bijbehorende aankoop vergoeding.

Spybot - Search & Destroy

Spybot - Search & Destroy is een gratis programma dat is ontworpen om te detecteren en verwijderen van adware, spyware, Trojans en andere malware. Spybot beschikt ook over gedetailleerde informatie met betrekking tot de gescande problemen, en permanent blokkeren van Internet Explorer tracking cookies, schadelijke ActiveX-downloads en andere bedreigende downloads. Spybot beoordeeld PCWorld tijdschrift als de beste Anti-Spyware Scanner van 2004.

SuperAntiSpyware

SuperAntiSpyware is een ander programma van spyware detectie en verwijdering. SuperAntiSpyware richt zich op vele vormen van spyware, adware en malware, met inbegrip van Trojaanse paarden, dialers, wormen, keyloggers en andere gevaarlijke programma's. Het is specifiek ontworpen om licht op de systeembronnen om de computer traag, en het beschikt over een hulpprogramma voor systeem. Dit hulpprogramma voor systeem kunt herstellen van verbroken internetverbindingen, desktops, en register bewerkingen uitvoeren. SuperAntiSpyware is beschikbaar in draagbare versie van Free Edition, Professional Editions, en kan een licentie voor zakelijke en educatieve faciliteiten.

Anti-Malware 5.1

Emsisoft Anti-Malware 5.1 is ontworpen om full-spectrum bescherming tegen schadelijke software. Het combineert twee nutsbedrijven, de Emsisoft Anti-Malware scanner en de anti-virus Ikarus motor. Gecombineerd, kunt deze hulpprogramma's Anti-Malware 5.1 te beschermen tegen virussen, Trojaanse paarden, spyware, adware, wormen, bots, keyloggers, rootkits en meer. Het beschikt over een drie-voudige afweer tegen infecties, door kruisverwijzingen alle gedownloade bestanden met bekende malware patronen, activeren waarschuwingen tijdens verdachte activiteiten en het blokkeren van websites met schadelijke inhoud. Anti-Malware 5.1 komt in vrije en volledige versies.