Snelheid testen voor PC 's

Snelheid testen voor PC 's


Er zijn een verscheidenheid van verschillende gebieden voor het testen van uw computer bij het testen van de snelheid. Deze gebieden kunnen omvatten de snelheid van Internet, de processorsnelheid, RAM-snelheid, grafische chip snelheid en andere details van de prestaties. U kunt de verschillende facetten van uw computer met het gebruik van online testen software testen. Als je eenmaal de snelheid van uw computer weet, zal u weet wat je kunt doen om het stel bij indien nodig.

RAM Test

De RAM tester functie beschikbaar in Windows-besturingssystemen kunt u test het RAM-geheugen van uw computer en het rapporteren van eventuele problemen die zijn gevonden. Klik op "Configuratiescherm" "Systeem en beveiliging" en "Systeembeheer." Klik op de "nu opnieuw opstarten" de computer opnieuw opstarten. Voordat het systeem wordt opgestart back-up, Windows Memory Diagnostic scant het RAM van de computer en eventuele fouten worden weergegeven.

MemTest

U kunt de snelheid van de RAM van de computer testen met behulp van een programma genaamd MemTest beschikbaar online. Ga naar de website van HCI ontwerp (zie bronnen) en klik op "Nu downloaden!" om op te slaan de MemTest. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, voer een hoeveelheid MB om te testen zoals "512 MB" en klik op 'Test' om te testen van de snelheid van de RAM van uw computer. Uw computer dienovereenkomstig aanpassen om de beste resultaten te zien.

Mijn Hardware testen

Het testen van mijn Hardware-programma kunt u testen en krijg informatie over verschillende aspecten van uw computer met inbegrip van de RAM, processor, grafische chip, moederbord en BIOS, en het zal ook testen uw video chip en nog veel meer. Ga naar de website van mijn Hardware Test (zie bronnen) en klik op "Download Now" de software op uw computer opslaan. Zodra geïnstalleerd, klik op de verschillende tabbladen in het hele programma en ziet u een optie voor het scannen van de verschillende onderdelen van de computer de snelheid en prestaties te vinden.

SpeedTest.net

De SpeedTest.net website zal toestaan u om te controleren de upload en download snelheden van de Internet-modem. De website zal ook de stem van uw Internet serviceprovider (ISP) sterkte met de gemiddelde snelheid van uw Internet-provider. Deze website zal de ping, of duurt het uw modem aanvraaggegevens van uw server, en ook het uploaden en downloaden snelheid van uw modem meten. Ga naar de website van SpeedTest.net (zie bronnen) en klik op "Begin Test". Daarna, kies de kast stad aan u en klik op 'Start'. De gegevens worden verzameld en weergegeven te zien.