Skype microfoon kwesties

Skype is een Voice over Internet Protocol-programma waarmee gebruikers gesprekken via het Internet, vaak op goedkopere tarieven dan met conventionele telefoongesprekken houden. Een microfoon en luidsprekers, een hoofdtelefoon of een USB-telefoon kan worden allemaal gebruikt om telefoongesprekken via Skype. Het gesprek wordt omgezet in digitale gegevenspakketten en overgedragen via het Internet. Helaas, bepaalde technische problemen zijn gemeld bij het gebruik van een microfoon met Skype.

Defecte microfoon

Een defecte microfoon zal niet halen of geluid via Skype. Dit kan te wijten zijn aan elektrische fouten in het apparaat, veroorzaakt door schade aan de microfoon zelf of op de kabel. Als uw microfoon defect is, zal de computer vaak zelfs herkent het apparaat niet. Controleer de kabel en de USB-aansluiting voor alle fysische tekenen van schade. Dit probleem kan soms gewoon worden opgelost met sommige elektrische tape.

Stuurprogramma 's

Als de stuurprogramma's voor de microfoon of de geluidskaart zijn verouderd en niet ondersteund door uw besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows 7) de microfoon werkt mogelijk niet. Installeer de meest recente ondersteunde stuurprogramma's voor uw geluidskaart, alsmede uw microfoon voor oplossen zulks werkstuk. Helaas, sommige microfoons zijn niet compatibel met Windows 7 en Skype, en als u niet alle stuurprogramma's vindt, u wellicht voor de aankoop van een microfoon die wordt ondersteund.

Configuratie van de geluidskaart

Als uw geluid niet correct is geconfigureerd voor Skype, uw microfoon werkt mogelijk niet. Ga naar uw Windows Audio configuratie, controleren of uw microfoon actief is, en het volume aanpassen. Als het volume is te laag ingesteld, lijkt het alsof de microfoon niet werkt.

Volume

Microfoonvolume is vaak een probleem bij het gebruik van Skype. Opgenomen geluid kan te hard of te zacht, zelfs nadat u eenmaal het volume in Windows Audio configuratie. Skype is een instelling die automatisch uw geluid past. Uncheck "laat Skype mijn geluidsinstellingen aanpassen." Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u of er andere programma's, zoals mediaspelers zijn, die interfereren met de geluidsinstellingen. Als dit niet het geval is, zou uw microfoon defect zijn.