Schijf compressie Tools

Schijf compressie Tools


Schijf compressie tools zijn handige programma's waarmee gebruikers kunnen een groot aantal bestanden samenvoegen tot één account. Het helpt ook bestanden comprimeren zodat ze kleiner zijn en minder ruimte in beslag nemen. Windows 7 en Vista hebben compressie nutssoftware ingebouwd in het besturingssysteem. Toch is de andere gratis compressiesoftware met gevarieerde functionaliteit beschikbaar. Software zoals WinZip, WinRAR, tovenaar en Daemon Tools kan gebruikers bestanden comprimeren in een verscheidenheid van formaten. Comprimeren van bestanden kan helpen hen op media zoals beschrijfbare dvd's passen.

Windows compressie

Windows heeft een compressieprogramma ingebouwd in Windows 7 en Windows Vista versies. De software gebruikt de extensie .zip. Gebruikers met de rechtermuisknop op een bestand of een groep geselecteerde bestanden en klik op 'Verzenden naar' en selecteer vervolgens "Gecomprimeerde (ingepakte) map." De bestanden zal dan worden gecombineerd in een zip-bestand in de map met de bronbestanden. Het programma biedt geen aanpassing of extra functies.

WinRAR

Maakt gebruik van WinRAR is een compressiesoftware met veel functionaliteit. WinRAR is compatibel met meerdere bestandstypen, inclusief .zip. De oorspronkelijke extensie van WinRAR is .rar. RAR-bestanden hebben geen groottelimiet waardoor het mogelijk voor gebruikers om zeer grote RAR bestanden inpakt. WinRAR is gratis te downloaden en de makers van de software alleen vragen om een donatie.

MagicISO

MagicISO is gebruikt voor het verpakken van BIN en ISO bestanden. Dit zijn de afbeeldingsbestanden gebruikt voor DVD- en CD beeld het uitgeven, creatie en extractie. Afbeeldingsbestanden na te bootsen de functionaliteit van een CD/DVD. Dit type compressiesoftware is nuttig voor gebruikers DVD- en CD-bestanden coderen. MagicISO is beschikbaar voor proefdownload; de volledige versie is niet gratis.

Daemon gereedschap

Deamon Tools is een andere CD image tool zoals tovenaar. Het biedt een vergelijkbare functionaliteit, met de toevoeging van de mogelijkheid om Blu-Ray-schijven maken. Er zijn verschillende versies van Daemon gereedschap, inclusief een gratis een. Elke versie is op maat gemaakt voor een ander type van gebruiker, met verschillende behoeften.

WinZip

WinZip gebruikt de extensie .zip. WinZip kan gebruikers selecteren de compressiemethode; Hierdoor kan de gebruiker simpelweg het archiveren van bestanden, zonder ze te comprimeren of gebruiken van het maximum-samenpersing beschikbaar, makend het zip-bestand kleiner. WinZip heeft een aantal nadelen en er zijn grenzen aan de grootte die zip-bestanden kunnen worden. WinZip is beschikbaar kostenloos proefdownload; de volledige versie is niet gratis.