Satelliet PC vereisten

Satelliet PC vereisten


SatellietInternet biedt hoge snelheid internetservice voor mensen die woonachtig zijn in landelijke gemeenschappen. Er zijn vier Satelliet Internet serviceproviders in de Verenigde Staten. PC vereisten variëren door provider, maar ze vereisen allemaal een computer met een besturingssysteem dat TCP/IP (transmission control protocol/internet protocol) ondersteunt. Als u in een gebied waar de kabel of DSL-service niet beschikbaar woont is, is Satelliet Internet de beste keuze voor hoge snelheid Internet.

HughesNet

HughesNet Satelliet Internet is een altijd-, twee-weg service. Twee richtingen dienst: uploads (verzenden) en downloads (ontvangen) zijn gedaan via de satelliet. Er is geen telefoonlijn nodig. Beschikbare snelheden variëren van 1 Mbps (megabit per seconde) tot 5 Mbps. Hughes is compatibel met Windows 2000 Professional en hoger en MacOS X 10.1 en hoger. Een 10/100 Ethernet LAN-kaart is vereist. Professionele installatie wordt verstrekt zoals vereist door de FCC, en omvat browserconfiguratie. HughesNet is beschikbaar overal in de continentale Verenigde Staten. (Zie referentie 1)

WildBlue

WildBlue is ook een altijd-, twee-weg satelliet internetservice. Er is geen telefoonlijn nodig. Plan snelheden variëren van 512 Kbps (kilobits per seconde) tot 1,5 Mbps. WildBlue is compatibel met Windows XP Home en hoger, MacOS X 10.4 en hoger. Aanvullende eisen van de PC is afhankelijk van het besturingssysteem op de computer geïnstalleerd. Windows XP (Home en Professional) vereisen minimaal: 500 MHz (megahertz) processor, 512 MB (megabyte) RAM-geheugen (random access memory) en 500 MB vrije ruimte op harde schijf. Windows Vista (32 bit en 64 bit) vereist minimaal: 1 GHz (gigahertz) processor, 1 GB (gigabyte) RAM en 1 GB vrije ruimte op harde schijf. Windows 7 vereist een 1 GHz processor en 1 GB vrije harde schijfruimte. Windows 7 32-bits versies vereisen ten minste 1 GB RAM, terwijl 64-bits versies 2 GB RAM vereisen. MAC OS X 10.4 vereist een G3 of hogere processor, 256 MB RAM en 500 MB vrije harde schijfruimte. MAC OS X 10.5 vereist een G4 of hogere processor, 512 MB RAM en 500 MB vrije harde schijfruimte. MAC OS X 10.6 vereist een Intel-processor, 1GB RAM en 1GB vrije harde schijfruimte. Een 10/100 Ethernet LAN-kaart is vereist op alle computers. Browserconfiguratie is opgenomen in de professionele installatie van WildBlue. Als gevolg van capaciteitsbeperkingen satelliet is WildBlue service niet beschikbaar in alle delen van de county. Consumenten kochten WildBlue kunnen hun postcode invoeren op de website van de WildBlue om te bepalen als de service beschikbaar in hun gebied is. (Zie referentie 2)

StarBand

StarBand is een altijd-, twee-weg internetservice. Er is geen telefoonlijn nodig. Beschikbare snelheden bereik van 512 Kbps tot en met 1.5Mbps. PC vereisten voor de StarBand services zijn een 10/100 Ethernet LAN-kaart en een cd-rom-station. De service van StarBand is compatibel met de meeste werkende systemen die ondersteuning bieden voor TCP/IP, het protocol dat wordt gebruikt op het Internet en lokale netwerken. Op dit moment zijn de enige besturingssystemen die StarBand technische ondersteuning ontvangt Windows 2000 Professional, Windows XP (Home en Professional), en MAC OS X. compatibiliteit testen voor Windows Vista is in het proces. (Zie referentie 3)

SkyWay USA

SkyWay USA is een one-way satelliet internetservice. Downloads worden ontvangen via de satelliet, uploads zijn gedaan via de telefoon. SkyWay USA is compatibel met Windows 98 en hoger, MacOS 9 en hoger en Linux. De computer moet een 10/100 Ethernet-kaart. Omdat dit een one-way service is, is de FCC vereist geen professionele installatie. Gebruikers kunnen het systeem zelf te installeren, of gebruik SkyWay van professionele installatieservice. (Zie referentie 4)

DirecWay e.a.

DirecWay was op een gegeven moment een one-way satelliet internetservice. In 2006 werd een deel van de familie HughesNet het en is niet langer beschikbaar onder de naam DirecWay. Consumenten zijn de verbeterde technologie van HughesNet aangeboden. Andere bedrijven bieden satelliet Internet door één van de eerder genoemde merken verkopen. Directe TV en een netwerk van de schotel van beide bieden bijvoorbeeld de WildBlue Internet service.