Problemen met een Sony VGC-LS20 MonitorDe Sony VGC-LS20 is een Windows gebaseerde desktopcomputer die wordt geleverd met een monitorsysteem. Bij het gebruik van de monitor, u zelden tegenkomt verbinding of beeldschermproblemen, maar als om welke reden de monitor de video-inhoud niet correct produceren is, moet u het probleem om te bepalen wat precies de oorzaak van het probleem op te lossen.

Instructies

1

Controleer de aansluiting van de VGA-kabel loopt van de monitor aan het computersysteem van Sony VGC-LS20. De kabel moet nauw verbonden zijn met zowel de monitor en de computer of het video signaal gaat niet bereiken van het scherm.

2

Kijk via de elektrische verbinding. Als de computer nog steeds is aangesloten maar geen macht wordt ontvangen, verwijder de monitor uit het stopcontact en steek de stekker in een andere voedingsbron. Alleen kan er een probleem met de uitlaat, waardoor de monitor niet inschakelen.

3

Druk op de power-knop voor een tweede en laat hem op de Sony VGC-LS20 monitor. Als de computer in de slaapstand staat, het is gonna verschijnen uit, zelfs via de computer wordt uitgevoerd. Gedresseerd zulks werking wakker monitor van de computer terug.

4

Druk op de knop "Menu" op de Sony VGC-LS20-monitor. Voor helderheid, verzadiging of andere kleur kwaliteitscontroles, drukt u op de pijlknoppen links of rechts richting op de monitor te verhogen of verlagen van het niveau. Als het display aanpassen duwen links of rechterknop om de afbeelding te verplaatsen weergegeven links of rechts, of drukt u op omhoog of omlaag naar dezelfde beweging acties uitvoeren.