Problemen bij het gebruik van Acrobat 9 Pro met Word 2003

Adobe Acrobate is een software waarmee gebruikers kunnen bekijken en zelfs PDF-bestanden te maken. PDF staat voor portable document format. Deze software is gemaakt om te werken met andere programma's, zodat gebruikers hun werk naar een algemeen aanvaarde indeling converteren kunnen. Echter vanaf nu is er geen enkele manier converteren bestanden gemaakt met Word 2003 naar PDF, tenzij u een programma van derden gebruikt.

Problemen met het openen van PDF-bestanden met Outlook en Windows 2003

Als u het e-mailen programma Outlook 2003 met Adobe Acrobat 9 gebruikt kunt u tegenkomen een probleem met het insluiten van bestanden in uw e-mails. Dit is alleen het geval als de bestanden in kwestie vanuit Word 2003. Het probleem treedt op wanneer u een PDF-bestand in een e-mail selecteert voordat u het opent. Bij probeert af te drukken van het bestand ziet u een venster opduiken en zeggen "Er was een fout bij het openen van dit document." Om rond dit probleem, moeten gebruikers het bestand eerst openen van de e-mail. Vervolgens gaan de eigenlijke programma Adobe Acrobat en kies "File"; "Druk."

Het toevoegen van alternatieve tekst voor afbeeldingen

Alternatieve tekst is gewoon visuals of afbeeldingen verklaarde via schrijven. De visuele aides of afbeeldingen worden in woorden naast de eigenlijke afbeelding geplaatst zodat mensen met een visuele handicap minstens nota van hen nemen kunnen. Alternatieve tekst helpt ook web-zoekmachines vinden van bepaalde websites. Als u een pdf wilt converteren, zorg ervoor dat u doen niet de alternatieve tekst te dicht naar de afbeelding die het verklaart als dit leiden conversieproblemen tot zal. Zorg ervoor dat er een spatie tussen het schrijven en de afbeelding. Om met succes de alternatieve tekst toevoegen, klik op het tabblad "Web" en de "Alternatieve tekst" optie te vinden.

Niet indirect Word 2003-bestanden te converteren naar PDF

Aangezien er geen directe manier gemaakt met Word 2003 naar PDF-bestanden te converteren, moet u meestal om een programma te doen de conversie voor u te downloaden. Sommige van de meer populaire programma's omvatten de Primo PDF-converter en de doen PDF converter. Voor die in een haast, kunt PDF online doen de conversie voor u zonder het downloaden van een programma. Voordat u uw werk converteert naar PDF, moet je proberen om alle noodzakelijke bewerkingen te maken. Het is veel moeilijker te wijzigen van het bestand zodra het uitgegroeid een PDF-bestand tot is. Open het bestand om te worden omgezet en ga onder Afdrukopties. Selecteer "alle naar PDF" in de lijst van de printer. Nu, kies een locatie voor het opslaan van het programma en klik op converteren.