Probleemoplossing voor HP Pavilion DV6000 WebcamDe HP Pavilion DV6000 is een laptopcomputer met talrijke multi media-eigenschappen, met inbegrip van een breedbeeld/hoge resolutie display, Bluetooth connectiviteit en media sneltoets knoppen. Veel DV6000 modellen bevatten ook een geïntegreerde webcam. Als de DV6000 de webcam niet goed werkt, zijn er verschillende stappen die een gebruiker nemen kunt gemeenschappelijke problemen op te lossen.

Instructies

1

Check de webcamsoftware om ervoor te zorgen dat het is bijgewerkt. Verschillende programma's die met webcams, zoals Skype en Yahoo! Messenger werken, moeten regelmatig worden bijgewerkt om compatibiliteit met een geïntegreerde webcam. Opmerking: de HP Pavillion DV6000 bevat automatisch de Windows Live Messenger programma, die kan worden gebruikt met de webcam, maar moet eerst worden bijgewerkt voordat het zal verenigbaar zijn. Zie bronnen hieronder voor een link naar de nieuwste versie downloaden.

2

Instellingen van de firewall van de computer worden gewijzigd. Als u van een robuuste beveiliging-profiel gebruikmaakt, kan de webcam problemen communiceren met software die niet op de lijst met "toegestane". Open de firewall-instellingen en de juiste software van het tekstoverseinen toevoegen aan de lijst met "toegestane".

3

Onderzoeken van verbindingsproblemen. Als de webcam in een programma zoals Windows Movie Maker werkt, maar niet juist in een online programma geladen wordt, is er mogelijk problemen met de verbinding. Als u een draadloze verbinding, probeer het verplaatsen van de computer dichter bij het toegangspunt of over te schakelen naar een bekabelde verbinding.

4

Controleer de verlichting in de kamer. Als de verlichting slecht in het gebied dat de webcam wordt gebruikt is, kan het uitzien als gezichten lange schaduwen hebben of de persoon niet in de camera wordt weergegeven. Probeer met behulp van een bovenlicht bron met de webcam en nooit hebben een licht achter de webcam, zoals dit tot een gewassen afbeelding leiden zal.

5

Pas de eigenschappen van de webcam. Markeer de camera utility in "My Computer" en vervolgens met de rechtermuisknop op. Kies "Eigenschappen" om een nieuw venster. Hiervandaan aanpassen kleurtoon, helderheid, verzadiging en witbalansinstellingen voor de productie van de optimale afbeelding op de webcam.

Tips & waarschuwingen

  • Als de bovenstaande stappen het probleem niet de juiste, contact op met HP support op (800) 474-6836.