Powerpoint publiceren naar een Website

Powerpoint publiceren naar een Website


Een PowerPoint-indeling wordt gebruikt om inhoud in een diavoorstelling weer te geven. Animatie toe te voegen, kunnen beeld en geluid aan een PowerPoint-diavoorstelling maken uw presentatie nog interessanter. Voordat u bestanden op een website publiceren kunt, moet u toegang hebben tot het Web server waar uw website is gevestigd (het bestand overdracht protocol "FTP" adres, gebruikersnaam en wachtwoord). Publiceren van een bestand maakt het toegankelijk voor bezoekers op uw website. U moet zowel de PowerPoint slide show en de Hypertext Markup Language (HTML)-bestand met de koppeling naar uw presentatie publiceren.

Instructies

Code maken voor nieuwe webpagina 's

1

Het PowerPoint-bestand op uw computer zoeken en noteer de bestandsnaam en locatie.

2

Open een nieuw document in Kladblok, WordPad of een andere teksteditor op uw computer door te klikken op "Bestand" en "New". Vervolgens de volgende HTML-code aan de pagina toevoegen:

< html >
< hoofd >< titel > PowerPoint-bestand < / title >< / head >
< body >
< een href="nameofpowerpointfile.ppt" > tekst die Link naar PowerPoint-bestand < /a >
< / body >
< / html >

3

"Nameofpowerpointfile.ppt" vervangen door de werkelijke naam van uw PowerPoint-bestand en "Tekst die Link naar PowerPoint-bestand" vervangen door de woorden die u wilt weergeven op uw website voor die link.

4

Klik op 'Bestand' en 'Opslaan als'. Navigeer naar de locatie waar uw PowerPoint-bestand zich bevindt en de pagina geven een bestanden met de extensie ".html" of ".htm". Klik op 'Opslaan' en sluit de teksteditor.

Code toevoegen aan bestaande webpagina

5

Open de webpagina (op het Internet) dat de link naar uw PowerPoint-bestand bevatten zal. Klik op "Bekijk" en "Bewerken" (Internet Explorer) of "View" en "paginabron" (Firefox). De webpagina's HTML-bestand wordt automatisch geopend in een teksteditor op uw computer.

6

Plaats de cursor waar u de koppeling wilt laten uw PowerPoint-bestand moet worden weergegeven, en voeg de volgende code toe:

< een href="nameofpowerpointfile.ppt" > tekst die Link naar PowerPoint-bestand < /a >

7

"Nameofpowerpointfile.ppt" en "Tekst die Link naar PowerPoint-bestand" met de daadwerkelijke naam van uw PowerPoint en de woorden die u weergeven voor die link op uw website wilt vervangen.

8

Klik op 'Bestand' en 'Opslaan als', dan ga naar de map waar het PowerPoint-bestand op uw computer zich bevindt. Klik op 'Opslaan', maar wijzig de naam van het HTML-bestand niet. De naam van het HTML-bestand blijven behouden.

De PowerPoint- en HTML-bestand publiceren

9

Open Internet Explorer, Firefox of een andere webbrowser van uw keuze. Typ in het volledige FTP-adres (ex., ftp://mywebsite.com) voor uw website in de adresbalk en druk op "Enter".

10

Typ in de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw FTP-account. De mappen en bestanden die momenteel op uw website worden getoond. Tweevoudig tikken voort "www" of "public_html."

11

Wijzig het formaat van de browser venster, dan opent u 'Mijn documenten' of 'Mijn Computer'. Formaat van "Mijn Document" en "My Computer", totdat u de beide vensters tegelijk kunt zien.

12

Navigeer naar de map waar de PowerPoint- en HTML bestanden op de lokale computer bevinden zich.

13

Selecteer het PowerPoint-bestand en sleep het naar het browservenster. Selecteer het HTML-bestand vervolgens en sleep deze naar het Web browservenster zo goed. Als u wordt gevraagd een bestaande bestand wilt vervangen, klikt u op "Ja." Beide bestanden zullen nu worden gepubliceerd op uw website.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt Kladblok openen door te klikken op "Start" en "Run" en te typen "notepad.exe." U opent WordPad: Klik op "Start" en "Looppas" en type "wordpad.exe" in plaats daarvan. U zult moeten om een kopie van Kladblok of WordPad op uw computer voor deze opties te werken.
  • Geef niet een naam aan uw HTML-bestand "index.html" of "index.htm" tenzij u wilt dat het bestand waarmee u de belangrijkste (thuis) pagina op uw website.