PHP MySQL nieuwe Account TutorialProgrammeren met PHP met MySQL databases moet u een account aanmaken met een Web hosting service die PHP en MySQL ondersteunt. Omdat PHP en MySQL twee van de meer populaire Web programmeertalen zijn, vindt u dat de meeste Web hosting diensten PHP en MySQL verstrekken. Meest bieden ook phpMyAdmin, een softwaretool die u toelaat om snel MySQL databases te maken. Nadat u uw hosting provider hebt geselecteerd, is het opzetten van een account van PHP en MySQL eenvoudig. Het duurt slechts een paar minuten om te activeren uw PHP/MySQL-account en start van Web programmeren.

Instructies

1

Zoek een Web hosting provider met PHP, phpMyAdmin en MySQL software programmeer hulpmiddelen.

2

Maak een PHP-programma in een teksteditor om te testen of uw Web hosting provider van PHP is geconfigureerd. Kopieer en plak de PHP testprogramma hieronder in uw tekst-editor

<? php

echo "als uw web hosting provider PHP geïnstalleerd heeft, kun je programmeren met PHP onmiddellijk. Er zal niet een eerste reeks omhoog. ";"

? >

Sla het bestand op als testprogram.php. Upload uw PHP testprogramma naar de hoofdmap in de Web hosting-domein dat uw hosting dienst verleend. Gebruik de bestandsmanager die is in het Configuratiescherm voor het uploaden van het programma. Navigeer naar de Web-pagina (www.yourdomain.com/testprogram.php) om te bekijken de reactie gegenereerd met uw PHP-programma.

Als uw Web hosting provider PHP geïnstalleerd heeft kunt u starten met het programmeren met PHP onmiddellijk. Er zal niet een eerste installatie.

3

Zoek de "MySQL databases"-pictogram in het Configuratiescherm (selectievakje in het deelvenster Beheer databases sectie). Klik op het pictogram van MySQL. Voer een naam voor de MySQL-database, een gebruikersnaam voor de MySQL database en een wachtwoord voor toegang tot de database openen. Noteer de naam van de host dat uw hosting-provider vereist voor toegang tot de MySQL databases (voor vele Web-de hostnaam diensten is localhost).

4

Noteer de webhost's IP-adres voor toegang tot de MySQL database vanuit een webpagina die is op een ander domein dan het accountdomein van uw. De MySQL account setup en database creatie programma afsluiten.

5

Klik op het pictogram van de myPHPAdmin in het Configuratiescherm. Geef een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot myPHPAdmin. Sla de gebruikersnaam en het wachtwoord (het zal moeten loggen op phpMyAdmin, elke keer dat u wilt maken van een database of een databasetabel).

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt dat meerdere gebruikers kunnen toegang krijgen tot de MySQL database op uw account, moet u een andere gebruikersaccount maken en het toewijzen van gebruikersrechten. U kunt geven de gebruiker de mogelijkheid om te maken, verwijderen en bewerken van alle velden en records in uw databases of beperken van dit vermogen op een per veld, record of een databasetabel.
  • Instellen en testen van uw MySQL database zal vereisen dat u een databasetabel te met myPHPAdmin maken. Ook zul je met de verklaring van de PHP MySQL-verbinding in uw PHP-programma te verbinden en weer te geven van de databasetabel die u maakt.