Photoshop Project ideeën

Photoshop Project ideeën


Photoshop is een professioneel niveau grafisch programma met een breed scala aan hulpmiddelen en functies. Het is een zeer nuttig programma om te gebruiken voor het maken van een aantal soorten grafische ontwerpen voor een verscheidenheid van projecten en wordt gebruikt door web-ontwerpers, adverteerders en vele andere bedrijven als hun primaire grafische nut.

Posters

U zou misschien willen maken iets dat u weergeven kunt om aan te tonen van uw nieuwe vaardigheden. Het maken van een poster voor een kinderkamer of voor uw kantoor kan zijn een grote eerste project uit te voeren. U kunt zelfs een posterontwerp dat u kunt verkopen maken op een website zoals CafePress of Zazzle. U kunt een gratis winkel op veel van deze online-sites met inbegrip van CafePress openen, of u kunt betalen een maandelijks betalen voor een grotere winkel. U kunt ook uw eigen website om affiches en andere producten die u ontwerpt met behulp van Photoshop te verkopen.

Kaarten

Een wenskaart maken voor vrienden of familie kunnen een andere perfecte Photoshop-project. U kunt uw kaart ontwikkelen met behulp van de tools beschikbaar in de werkbalk, evenals filters en andere aanpassingen van afbeeldingen. U kunt vinden gratis clip art online, evenals andere illustraties die je kunt integreren in esthetisch design van onze kaart, of kunt u uw eigen originele illustraties binnen het programma. U kunt vervolgens de rand van een gekleurde, gestileerde of vervaagde om te maken een vignet.

Brochures en Flyers

Een nuttig idee van het project Photoshop te overwegen is het ontwerpen van brochures en/of folders. U kunt brochures of vliegers voor een zakelijk doel of als een onderdeel van een klassenproject om aandacht aan een oorzaak die u ondersteunen. Vergeet niet dat bij het maken van dit soort projecten, u omvatten van alle relevante informatie moeten zult, zoals de naam van uw bedrijf, het doel van uw folder en een manier om contact met u, zij het een telefoonnummer of de website. Als uw folder voor zakelijk gebruik is, wil je ook andere soorten informatie met betrekking tot verkoop evenementen toevoegen. U kunt de verschillende tekstlettertypen gecombineerd met effecten, zoals gloed van de "Outer" en "Bevel" gebruiken en reliëf om echt in het oog springende kopie te maken.