PDF-bestanden converteren naar Video beelden

PDF-bestanden converteren naar Video beelden


PDF-bestanden toevoegen aan een video biedt een interessante editing optie voor elk multimedia project. PDF-bestanden omzetten in stilstaande beelden voor gebruik in een videoproductie is een eenvoudige procedure, gegeven de juiste software-programma's. Toegang tot Acrobat Professional en een niet-lineaire video bewerkingsprogramma nodig hebt, zoals iMovie van Apple Final Cut of Adobe Premiere, is noodzakelijk om het PDF-bestand converteren naar afbeeldingen voor een video. Na de conversie kunt u de afbeeldingen in uw productie kunnen de boodschap van uw video benadrukken.

Instructies

1

Open het PDF-bestand in Adobe Acrobat Professional programma en selecteer de juiste pagina toe te voegen als een afbeelding aan uw video. Blader door het document met behulp van de pijltoetsen op het toetsenbord, en klik op ergens op de pagina die u wilt converteren naar een afbeelding.

2

De pagina exporteren als een afbeelding te gebruiken in de video. Selecteer in het menu "Bestand" "Exporteren", "Afbeelding" en vervolgens "JPEG". Selecteer de locatie voor het opslaan van de afbeelding in het dialoogvenster. Maak een map met de naam "Video afbeeldingen" en slaat elke afbeelding van de PDF op deze locatie.

3

De afbeeldingen in uw niet-lineaire video editing softwareprogramma importeren. Dit proces is afhankelijk van het programma, maar het wordt gewoonlijk bereikt door te gaan naar het menu "Bestand", selecteren "Import" en de instructies te volgen in het dialoogvenster.

4

Plaats de afbeeldingen op uw video tijdlijn in het softwareprogramma voor het bewerken door deze te selecteren met de muis. Houd de muisknop, slepen en neerzetten hen naar de tijdlijn in de gewenste locatie in uw video. Laat elk beeld op het scherm voor een gemiddelde duur van drie tot vijf seconden, waardoor het publiek een moment onderbreken met de afbeelding. Deze tijd verlengen als de PDF-afbeelding bevat tekst of een element van de ingewikkelde afbeelding of grafiek die langer duren kan om te lezen.

5

De hele video renderen zodra alle geconverteerde PDF-afbeeldingen worden toegevoegd aan de tijdlijn en u klaar bent om de uitgang van de video in een digitaal formaat. Plaats de markers "In en uit" aan het begin en het einde van uw video en selecteer de "Render alle" instelling. Renderen van de video zal helpen de zojuist geïmporteerde afbeeldingen mengen met de bestaande video beelden in de tijdlijn.

6

De video naar de instellingen van de gewenste output voor uw project exporteren. Ga naar de "File" sectie van het programma voor het bewerken, selecteert u "Exporteren" en volg de aanwijzingen van de vak dialoogvenster. Deze stap is afhankelijk van uw programma voor het bewerken. Exporteer uw video in een MOV-formaat voor een ongecomprimeerde, originele exemplaar. Maak meerdere dubbele films van deze MOV op basis van de uiteindelijke locatie van uw video. Een DVD presentatie gebruikt een MOV-bestand, geven de kijker een ervaring van hoge kwaliteit, terwijl een PDA of iPod een MP4 - of MPEG-gecomprimeerd formaat met een verlies in kwaliteit voor het gemakkelijk en snel video afspelen gebruiken zal.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u geen toegang tot Adobe Acrobat Professional, mag u een screenshot van het bestand meenemen. Vervolgens Importeer het image zodra het afbeeldingsbestand dat is geconverteerd naar een JPEG-formaat met behulp van een softwareprogramma voor fotobewerking. Volg de aanwijzingen voor uw besturingssysteem met betrekking tot de screenshots, elk systeem gebruikt een andere methode om beelden te vangen. De kwaliteit van het beeld is afhankelijk van uw besturingssysteem en de grootte van het bestand gemaakt door de screenshot.