PC klonen Tools

PC klonen Tools


PC of schijf klonen omvat het maken van een kopie van een harde schijf en overdracht van die informatie of naar een andere harde schijf of een virtuele harde schijf. Het klonen proces maakt duplicaten van de computer besturingssysteem, applicaties, instellingen en stations. Het merendeel van deze programma's vereisen een vergoeding te gebruiken, maar sommige zijn freeware of shareware.

Clonezilla

Dit is een freeware programma, wat betekent dat u kunt gebruiken en delen van dit programma zonder het betalen van een vergoeding. De auteur vraagt om een donatie als je besluit om het programma te downloaden. Clonezilla kunt maken back-ups en klonen van uw harde schijven, en de Clonezilla Live versie van dit programma kunt u verschillende computersystemen ineens emuleren.

U kunt uw gegevens downloaden naar een DVD of CD, of u kunt een universele seriële bus (USB) Flash drive. De Clonezilla SE editie is specifiek voor schijfloze voor opstarten op afstand in Linux (DRBL) serversystemen. De meeste van deze tools zijn opdrachtregelprogramma's, wat betekent dat ze worden uitgevoerd vanaf de opdrachtprompt die u via het menu Start van Windows openen kunt.

PC schijf kloon

PC schijf kloon kunt u een kopie van ofwel een harde schijf en/of een partitie maken. Deze tool is compatibel met Linux, Microsoft Windows, Unix, Solaris/x 86 en netto Berkeley Software Distribution (NetBSD). Dit hulpprogramma kunt u gegevens overbrengen op snelheden tot 7 Gigabytes (GB) per minuut, en u kunt emuleren verborgen of onbekende partitie formaten. PC schijf kloon ook kunt u verloren of geschrapte gegevens op te halen.

Er is een shareware-versie van deze software, wat betekent dat u dit programma gratis gedurende een bepaalde tijd kunt gebruiken, maar u moet de volledige versie kopen zodra deze periode verloopt.

True Image Home

Het klonen softwareprogramma van Acronis True Image Home 2011 kunt u kopieën van uw gegevens, met inbegrip van muziek, foto's, toepassingen en documenten maken. U kunt dit hulpprogramma ook gebruiken voor back-ups van gegevens, en kunt u back-ups plannen met regelmatige tussenpozen. Dit hulpprogramma maakt gebruik van een grafische gebruikersinterface (GUI), waarmee u met behulp van wizards, selectievakjes en keuzerondjes, in tegenstelling tot het schrijven van bevel-lijn code, opdrachten uitvoeren en u kunt maximaal vijf personal computers back-up. Deze tool is compatibel met Windows XP, Vista en 7, en er is een shareware versie.