Packard Bell Easynote R4622 SpecsDe oorspronkelijke Packard Bell Company vervaardigd van radio's en werd in 1926 opgericht in Los Angeles door Herbert Bell en Leon Packard. Gedurende vele tientallen jaren, die het zich ontwikkeld tot de Packard Bell elektronica en later Packard Bell NEC, de werking van een retail-personal computer. Het bedrijf al zijn Amerikaanse kantoren in 2000 gesloten en gericht op de markt van de Europese consument, waar het bedrijf onder de naam Packard Bell Europa blijft. De Packard Bell Easynote R4622 notebookcomputer werd het eerst geïntroduceerd in 2003 in het prille stadium van notebookcomputers.

Afmetingen

De afmetingen van de notebook zijn 14 inch breed met 9,8 inch diep door 1.2 duim dik. Het weegt 6,4 kg. De grootte van het actieve matrix-scherm is 15.14 inch. De scherm breedte-hoogteverhouding is 16 tot en met 9. De interne resolutie is 1280 door 800. De afmetingen van de harde schijf zijn.4 duim met 2,75 inch x 3,9 inch en weegt het 0,26 pond.

Batterij

De Packard Bell Easynote maakt gebruik van een lithium ion accu. Het maakt gebruik van 49 watt aan energie in een uur van gebruik.

Geheugen en besturingssysteem

De computer wordt standaard geleverd met 256MB DDR RAM, maar kan worden opgewaardeerd tot maximaal 1GB. Er zijn twee groeven van de RAM aan geheugen uitbreiden. Van de notebook in de fabriek geïnstalleerde besturingssysteem is Windows XP.

Processor en moederbord

De Intel Celeron M 360-processor die wordt geleverd met de computer heeft een snelheid van 1,4 Ghz. Het moederbord is een Intel 852GME-chipset.

Verbindingslijnen

De computer bevat één VGA-poort voor externe monitor, een 25-pins parallelle poort, één 9-pins seriële poort, één spelpoort beschikt, drie USB 2.0-poorten en een IEEE 1394-poort. De computer verbinding kan maken met de computer verbinden met televisies of andere audio- en videoapparaten-poorten.

Andere functies

Packard Bell Easynote R4622-laptops zijn verkrijgbaar met een herschrijfbaar cd-rom- of DVD-ROM-station. Het komt ook met Wi-Fi-mogelijkheid geïnstalleerd.