Over het draaien van een Video in After Effects

After Effects is gemaakt door het bedrijf van de wetenschap en de Kunsten in januari 1993. Vanaf 2011, is het programma vervaardigd en verkocht door Adobe. After Effects is digitale motion graphics en samenstelling software dat kwalitatief hoogwaardige bewerken biedt en visuele effecten creƫren mogelijkheden voor video's. Aangezien het programma uitgebreide complexe opties biedt, is het belangrijk om te leren van de basisfuncties om het meeste uit deze resolutie grafische software.

Instructies

1

Klik op de knop "Bestand" en kies "Nieuw" op de bovenste menubalk nadat u Adobe After Effects hebt geopend. Selecteer de knop 'Nieuw Project'.

2

Klik op de knop "Bestand" en selecteer 'Import.' Blader naar het videobestand en selecteer te importeren. Plaats de video of het object op het platform van de samenstelling van After Effects.

3

Klik op de video en houd de muisknop ingedrukt tot slepen de video van de plaatsing van de samenstelling op de tijdlijn. Klik op de naam van de video in het venster van de tijd-regel en druk op de toets "R". Dit voegt een draaiing direct onder de video.

4

Klik op de stopwatch naast de rotatie. Zie twee getallen; Laat de eerste op '0' als u wilt beginnen met de rotatie van het begin van de video. Als u roteren van een object of een gedeelte van de video na het begin van de video wilt, vertegenwoordigt het eerste getal het aantal keren dat het object een 360-graden rotatie voltooit.

5

Klik op het tweede nummer, dat een teken van graad is, en instellen van het nummer voor de mate van rotatie. Bijvoorbeeld, als u nodig hebt de hele video ingeschakeld, selecteert u 90 graden en druk op "Enter".

6

Klik op de buitenkant van de video en sleep de hele hoek om aan te passen van het scherm tot de oorspronkelijke grootte. Klik op "Bestand" en kies "Save As". Selecteer een naam voor het videoproject en gaat u verder met de eventuele andere effecten.