Over Adresstickers

Over Adresstickers


Teruggave-adres etiketten zijn een gemakkelijke manier om uw persoonlijke gegevens op al uw uitgaande e-mail. Of u nu betalen van rekeningen of vakantie kaarten te sturen, maakt met behulp van terugkeer-adres etiketten uw werk sneller en eenvoudiger. U kunt in plaats van de uitgaven veel geld op etiketten, ontwerpen en afdrukken met behulp van uw computer thuis.

Geschiedenis

Kunstenaars die lithographers waren waren de eerste makers van terugkeer-Adresstickers, bieden hen aan bedrijven in de late jaren 1800. Avery Dennison, fabrikant van kantoorbenodigdheden van papier, werd in 1935 opgericht. Kort daarna ontwikkelde het bedrijf de eerste zelfklevende etiketten. Met de Golf van home computers en desktop printers die hebben plaatsgevonden in de late 20e eeuw, consumenten begonnen maken en afdrukken van hun eigen, gepersonaliseerde Adresstickers thuis en op kantoor.

Functie

Gepersonaliseerde terugkeer-adres etiketten worden geplaatst in de linker bovenhoek van uitgaande e-mail. Deze labels kunnen de ontvanger van het stuk van de post om te weten wie de afzender is. Ze zijn ook behulpzaam naar het postkantoor, in het geval de mail om wat voor reden onbestelbaar is en moet worden teruggestuurd naar de afzender. Voorgedrukte etiketten gemakkelijker, vooral wanneer de afzender meerdere stukken van mail heeft te sturen. In plaats van handschrift het return adres op elke envelop, kan de afzender gewoon vasthouden etiketten op hen.

Typen

Teruggave-adres etiketten zijn over het algemeen afgedrukt op 8-1/2-door-11 inch zelfklevend papier, hoewel kleinere maten beschikbaar zijn. Ook rollen bedrijven verkopen voorgedrukte etiketten afdrukken op. Etiketpapier is meestal wit, maar het kan ook in verschillende kleuren, folie komen, of duidelijk. Er zijn vele formaten etiketten eveneens beschikbaar. De meest voorkomende grootte van het label van een retouradres is 1 door 2.63 duim, hoewel 1/2-door-1-3/4 inch mini labels worden ook vaak gebruikt. Voor pakketten, worden vaak grotere labels die zowel adres van de geadresseerde en de afzender adres van de afzender weergeven gebruikt.

Voordelen

Als u de etiketten in een office-omgeving gebruikt, hoeft u niet zorgen over iemand maken van een fout of schrijven het retouradres onleesbaar te maken. Dertig etiketten afdrukken op een typische vel etiketpapier, die maakt ze kostenefficiƫnt en voorkomt dat u met behulp van buitensporige papier of printerinkt. De etiketten kunnen worden gebruikt voor andere doeleinden, als goed. Bijvoorbeeld, als u boeken uit uw persoonlijke bibliotheek lenen, blijf een retour label de voorste schutblad zodat de kredietnemer onthoudt die het uitgeleend.

Overwegingen

Als u Microsoft Word gebruikt, zijn er vele gratis adreslabel-sjablonen beschikbaar. U kunt ook uw eigen etiketten maken in Word. Ga naar het menu "Extra" en "brieven en verzendlijsten." Klik op "Enveloppen en etiketten" en ga naar de 'Labels' tab. Klik op "Opties" om te kiezen van de labelgrootte wijzigen. Typ uw naam en adres in het veld "Adres", en zorg ervoor dat "Volledige pagina van the hetzelfde etiket" is geselecteerd. Klik op "Nieuw Document", en je hebt een pagina vol met terugkeer-adres etiketten wilt afdrukken.