Oplossen van problemen met de eMachine T5020

Opgericht in 1998, eMachines eerst gepositioneerd haar producten als een betaalbare oplossing voor de consument in de markt voor een entry-level computer. Rivaliserende Gateway eMachines gekocht in 2004; later, kocht Acer het Gateway-merk. Echter, goedkope instap eMachines merk PC's worden nog steeds verkocht vanaf 2011. De eMachines T5020 is een desktop-PC geleverd met de Windows XP-besturingssysteem. Als u problemen met uw computer eMachines T5020 ondervindt zijn er een aantal stappen voor probleemoplossing en ingebouwde hulpmiddelen waarmee die u kunt deze problemen op te lossen.

Instructies

1

Start de computer opnieuw op terwijl u uw "F8"-toets ingedrukt. Dit zal lanceren de "Geavanceerde opties"-scherm.

2

Selecteer de "Veilige modus" en druk op "Enter".

3

Selecteer "OK" om door te gaan in de veilige modus.

4

Voer een schijf defragmentatie. Ga naar "Start", "Programma's," "Accessoires" en selecteer "Systeemwerkset" Klik op "Schijf Defragmenter." Dit programma wordt uitgevoerd om de dossiers op uw computer te optimaliseren.

5

Voer het hulpprogramma "Systematiek weergeven". Ga naar "Start", "Programma's," "Accessoires" en selecteer "Systeemwerkset" Klik op "Systeemherstel". Dit programma ongedaan maken van de beschadigde registersleutels en problemen met nieuw geladen software en stuurprogramma's uit te voeren.

6

Open uw virus en anti-spyware programma en uw computer scannen op malware. Voer deze stap als u merkt dat uw computer is traag, bevriezing, of een abnormaal aantal meldingen of pop-upvensters weergegeven.

7

Herstart uw computer om terug te keren naar de normale modus.