Op Blu-ray Ethernet aansluiten 2Wire

De gateways van 2Wire DSL biedt een draadloos signaal en LAN poorten om verbinding te maken met uw netwerk-apparaten. De Ethernet-poorten kunt u uw Blu-ray speler aansluiten, zodat u online-inhoud rechtstreeks op uw TV bekijken kunt. De gateways 2Wire beschikken ter ondersteuning van een verbinding met uw computer en andere apparaten in één keer meerdere Ethernet-poorten. Terwijl sommige Blu-ray-spelers beschikken over bekabelde en draadloze mogelijkheden, gebruik een bekabelde verbinding indien beschikbaar omdat het de meest stabiele verbinding met uw internetservice biedt.

Instructies

1

De gateway 2Wire en uw Blu-ray speler uitschakelen.

2

Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel op de netwerkpoort op de achterkant van de Blu-ray-speler.

3

Plaats het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in een van de LAN-poorten van de gateway van 2Wire. Zet de 2Wire voor het initialiseren van de gateway en een verbinding met uw Blu-ray speler.

4

Zet de Blu-ray-speler en de afstandsbediening gebruiken om te wijzen op de optie "Instellingen". Druk op "Enter" en ga naar de optie "Netwerk". Druk op "Enter". Markeer de optie "Wired" en druk op "Enter" om de Blu-ray speler-netwerkinstellingen te configureren.