Office Live Small Business Tips

De service van Microsoft Office Live Small Business kunt u uw zakelijke activiteiten stroomlijnen en ontvang communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen geleverd, on line documentopslag en back-up, samen met opties voor bloggen en web aanwezigheid. Inschrijven voor deze gratis dienst op de website Microsoft Live. Één wachtwoord werkt voor alles zodra u uw Live Small Business-account instellen. Vanaf 2009 biedt Microsoft deze service in de Verenigde Staten, Canada, Japan, Mexico, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en India.

E-mail

Office Live Small Business leden krijgen een vrije e-mailrekening op Hotmail, Microsoft's web gebaseerde e-maildienst. Als u andere POP-e-mailaccounts hebt, kunt u configureren Hotmail om elk van uw e-mail op één plaats te verzamelen. Belangrijke berichten met behulp van Microsoft Outlook en andere computer-gebaseerde e-mailclients downloaden. Zakelijke Live gebruikers kunt maximaal 100 e-mailaccounts, met een limiet van 5 MB opslag voor elkaar.

Gratis Website Hosting

Als uw bedrijf een website moet, proberen de gratis website die Microsoft met uw Live Small Business-account levert. Wanneer u uw website met behulp van de gratis subdomein van Microsoft maakt, zullen uw website URL http://www.yourbusiness.web.officelive.com. U kunt ook een top-level domeinnaam waarvan u eigenaar bent met de gratis webhosting bij Microsoft. Microsoft biedt 500 MB van opslag voor uw website en aanpasbare sjablonen om u begonnen te krijgen. Daarnaast hebt u de mogelijkheid van de aankoop van derde-partij diensten en programma's voor installatie op uw website.

Synchronisatie

Uw Business Live-account komt met 5 MB online opslag voor uw belangrijke documenten. De opslagruimte gebruiken om samen te werken met klanten of werknemers of voor beveiligde back-up. U kunt prive en gedeelde werkplekken. Organiseer uw documenten met mappen en tags. Geautoriseerde gebruikers kunnen lezen van de documenten online, zelfs als ze niet over Microsoft Office geïnstalleerd op hun computer beschikt. Documenten online met behulp van de gratis templates die omvatten takenlijsten, lijsten, contact formulieren en gemeenschappelijke zakelijke documenten maken.

Silverlight om de bestanden op uw bureaublad synchroniseren met uw on line werkruimte, moet u installeren. Als u deze instelling hebt voltooid, kunt u uw bestanden rechtstreeks vanuit uw Microsoft-toepassingssoftware op uw Kantoorcomputers. Synchronisatie met Outlook geeft u toegang tot uw contactpersonen, agenda en taken op de weg.

Hulpprogramma 's

Uw account bevat waardevolle hulpbronnen van Microsoft en haar partners. De Office Live Small Business suite van tools omvat een blogging platform, gebouwd op venster Live Journal platform. Profiteer van gratis webinars over het beheren van uw bedrijf. Download gidsen voor de planning van uw website en verbetering van het met diensten zoals PayPal en andere e-commerce oplossingen. De markt gebruiken om te zoeken service zakenpartners of een website ontwerper.

Vergoedingen

Sommige service verbeteringen vereist vergoedingen. Als u wilt toegang tot uw e-mail off line, moet u Microsoft Outlook Connector (gratis) en een Premium e-mailrekening geprijst bij $19.95 per jaar in 2009. Extra opslagruimte voor uw website kost $4.95 voor 1 GB, met opties voor het verhogen van de opslag tot 5 GB bij $14.95. Toegang voor vijf gebruikers is gratis, waardoor samenwerking voor een kleiner bedrijf zeer betaalbaar. Als u wilt meer gebruikers toevoegt, moet u incrementele maandelijkse kosten van $14.95 voor $84.95 toegang met 10 tot en met 75 klanten, medewerkers of partners delen betalen.