Netwerkproblemen met Apple Software-Updates

Net als de meeste apparaten van de computer hebben soms Apple computers of smartphones problemen verbinding met het Internet. Apple kwesties echter regelmatig software-updates voor netwerkverbindingen om problemen te verhelpen als gebruikers hen melden.

iPhone

iPhone-gebruikers zijn verslaggever problematiek verbinden met hun gsm operator-netwerk hoewel bars van het signaal van de verbinding van de telefoon hoog zijn. Apple heeft een software-update aanpak van dit probleem voor de iPhone in de zomer van 2010. Tech industrie nieuwswebsite Gizmodo is echter sceptisch dat het lost alle problemen, zeggen dat "volgens het draadloze deskundigen, er is een antenne ontwerpprobleem."

iPad

In het voorjaar van 2010 berichtten tijdschriften iPad gebruikers problemen met Wi-Fi netwerkconnectiviteit, zoals niet in staat om het netwerk te detecteren. Volgens de Insider van Apple online website was het probleem dat de iPad was met behulp van een dode Internet protocol-adres voor het draadloze netwerk, waardoor vervolgens het netwerk niet eens verschijnen. In reactie, Apple afgegeven een software-update in juni 2010 de aanpak.

MacBooks en Desktops

Na het upgraden hun Macbook laptop of Mac desktop computer operating systeem naar Snow Leopard Leopard vond sommige gebruikers dat de luchthaven draadloze Internet verbindingsapparaat niet werkte. Een software-update in December 2009 gericht dit.