Neopets hersenen boom Help

Het belangrijkste ding om te onthouden over hersenen boom quests is dat niemand u de antwoorden op de vragen die de hersenen boom vraagt kan geven. Ze zijn voor elke quest gerandomiseerde, en het gebruik van andermans antwoord is alleen een verspilling van tijd. Dat gezegd hebbende, de hersenen boom quest is een ervaring die iedere Neopian hebben moet, zelfs als de beloningen niet prachtig. Vergeet niet, zoals met alle quests, niet meer uitgeven dan je kunt veroorloven, aangezien u niet gegarandeerd te krijgen van het weer.

Hersenen boom Quest

De structuur van de hersenen is te vinden in de Haunted Woods, en als je een zoektocht van hem accepteert hij zal u een vraag over een persoon die is overleden. Hij meestal geeft u de naam van een persoon, en vraagt u om erachter te komen waar en wanneer ze stierven. Bijvoorbeeld, zal hij je iets vragen zoals "Sian Meerca stierf een lange tijd geleden, en ik moet weten waar en wanneer, voor mijn records. U moet gaan en deze informatie te achterhalen. Terug naar mij binnen 0 uur en 58 minuten, en ik zal u een prijs." Er is een tijdslimiet op de zoektocht, meestal minder dan drie uur.

Esophagor Quests

U moet het voltooien van twee Esophagor quests te krijgen van het antwoord op de vraag van de boom van de hersenen. Bedenk hoeveel die u uitgaven om de items; Soms kunnen zij prijzig, en uw beloning van de hersenen-boom is meestal waard ongeveer 2.000 tot 3.000 neopoints. Als ze duurder dan dat zijn, kunt u de zoektocht te verlopen en probeer het later opnieuw. De Esophagor ligt ook in de Haunted Woods. Hij vraagt je naar spooky voedselpunten, meestal twee, maar maar liefst vier. De winkel-Wizard kunt u zoeken naar de objecten, in tegenstelling tot faerie quests. Typ de naam van het item in het zoekvak en meerdere malen om de goedkoopste kunt zoeken. Voor elk item dat voedsel u brengen de Esophagor, zal hij u een deel van het antwoord dat u nodig heeft voor de structuur van de hersenen. Deze antwoorden zijn willekeurig en wijzigen voor elke quest, dus iemand anders antwoorden niet voor u werken zal; de enige manier om uw specifieke antwoord te vinden is aan de Esophagor-quests te voltooien. Schrijf op wat hij zegt; de hersenen boom wil exacte spelling en hoofdlettergebruik.

Hersenen boom antwoord

Wanneer u naar de structuur van de hersenen terugkeert na de voeding van de Esophagor tweemaal, hij krijgt u een beloning van spooky of battledome objecten en neopoints. Dit totaal meestal niet groter is dan 5.000 NP, en is meer in het algemeen ongeveer 2.000 NP. U moet typen in het jaar van overlijden en plaats van overlijden, precies zoals de Esophagor gaf ze aan u. Bijvoorbeeld, zou u typen in 30 miljard voor het jaar en The Haunted Graveyard voor de plaats. En, vergeet niet dat je slechts één hersenen boom quest elke dag doen kunt. Een ander neveneffect van de voltooiing van deze quest: kan je de structuur van de hersenen als een battledome tegenstander.