MSO Headers met div-elementen

Het MSO markup treedt op wanneer u gegevens vanuit Microsoft Office, exporteert zoals wanneer u van Microsoft Word of Excel gebruikmaakt. Deze applicaties hebben een export-functionaliteit die u kunt gebruiken bij het maken van XML- en HTML-code van de bestandsgegevens. Het MSO markup in div-elementen geplaatst als een manier de informatie op de webpagina wilt opmaken, maar het is niet efficiƫnt bij het maken van een Web-pagina.

MSO Markup creatie

De MSO-opmaak is niet gemaakt met behulp van HTML-ontwerpers zoals Visual Studio of Dreamweaver; MSO markup is exclusief voor Microsoft Office, omdat Microsoft Office is niet een echte HTML-editor en ontwerper. Office probeert te categoriseren van trapsgewijze opmaakmodellen (CSS) door Office-specifieke opmaak koppelen aan CSS voor de opmaak van het bestand gegevens exporteren. Wanneer de functie opslaan als in Office gebruikt, wordt de MSO aantekeningen gemaakt.

Lokaliseren MSO Markup

Nadat het HTML-bestand is gemaakt in Word of Excel, kunt u de MSO-opmaak bekijken. De snelste manier om te bekijken de markering is Kladblok, maar u kunt zien de opmaak in een HTML-editor. De koppen in de HTML- of XML-bestand bevatten de naslaginformatie van Microsoft Office met het voorvoegsel voor de HTML-codes. Geef de bovenkant van uw dossier en zoek de referentie voor Office om de MSO-tag te identificeren.

MSO voor div-Tags

MSO gebruikt div-tags bevatten secties van uw Web-pagina. Om te zoeken naar de div-tag, druk op de toetsen "Ctrl" en "F" op hetzelfde moment, type "< div" in het dialoogvenster venster en druk op "Enter". De eigenschap van de klasse die verschijnt als gemarkeerde tekst vertelt u waar de CSS-klasse voor de div-klasse zich bevindt. Dezelfde MSO markup klasse wordt meestal gebruikt voor elke DIV-tag.

MSO Markup verwijderen

Omdat MSO aantekeningen specifiek zijn voor Office is, is het beter om de opmaak van een HTML-bestand dat u wilt publiceren online. U moet gaan via het bestand, verwijder de MSO-opmaak en vervolgens de div's klasseneigenschap vervangen door uw eigen, aangepaste klasse die u binnen uw eigen CSS-klasse-bestand maken.