MSI Error Repair Tools

Het MSI-bestand is een Windows installeren dat wordt gebruikt voor de Microsoft Office-suite; het is een soort database waarin informatie over de toepassing waarin het is gekoppeld, zoals de bestanden, de configuratie en de instellingen van die toepassing. Als u een waarin staat foutbericht dat het MSI-bestand ontbreekt, kunt u de fout met de installatie-CD, hulpprogramma Windows Installer Cleanup herstellen of door het bestand te herstellen.

Installatie-CD

Soms verschijnen MSI fouten omdat het bestand is verwijderd uit uw harde schijf per ongeluk, in welk geval kunt u het bestand met de oorspronkelijke installatie-CD van Office opnieuw installeren. Uw Office-installatie-CD in het cd-rom-station van uw computer invoegen Een dialoogvenster zal verschijnen; Klik op "Opnieuw" om het ontbrekende MSI-bestand opnieuw te installeren.

Het hulpprogramma Windows Installer Cleanup

Als u hebt met het proberen problemen te installeren van een MSI-bestand dat ontbreekt, is de waarschijnlijke oorzaak een beschadigde Windows Installer. Download het hulpprogramma Windows Installer Cleanup (Zie Resource). Uitvoeren op uw computer te repareren van de beschadigde Windows Installer; u zal nu zitten kundig voor installeren de ontbrekende MSI-bestand.

Prullenbak

Als u hebt het MSI-bestand per ongeluk verwijderd, dit mogelijk nog in de Prullenbak, wat betekent dat u kunt nog steeds toegang tot het bestand en het naar uw harde schijf herstellen. Klik op de Prullenbak en blader door de bestanden daarin; Zoek het MSI-bestand en met de rechtermuisknop op het bestand. Kies de hersteloptie om terug te keren van het bestand op de harde schijf.