Mozilla 3.6 houdt verpletterend wanneer ik mijn Yahoo Mail open

De 3.6 versie van Mozilla Firefox is een oudere versie van de browser die regelmatig ervaren kunt, bevriezing en crashen. Een crash wanneer u de browser gebruikt om Yahoo Mail te openen geeft aan dat de browser of uw computer een probleem heeft. U moet onderzoeken van de mogelijke bronnen van Firefox crasht om een oplossing te vinden.

Internetverkeer

De eenvoudigste oorzaak van een crash van Firefox 3.6 bij het openen van Yahoo Mail is dat ten tijde van de crash van die het internetverkeer te hoog was, terwijl de browser probeerde te verbinden met Yahoo Mail. Start de computer opnieuw, opnieuw openen van de browser en probeer het opnieuw. Als het verplettert opnieuw of Yahoo Mail kan niet worden geopend, probeer opnieuw tijdens daltijd in de vroege ochtenduren.

Extensies en Plugins

Soms extensies en plugins die u in Firefox 3.6 te maken van de browser werken efficiënter kan leiden tot het crashen. Is om te bepalen of dit het geval is, klik "Tools," select "Add-ons", schakel alle extensies en plugins en Yahoo Mail probeer opnieuw te openen. Als je kunt zonder 3.6 crashen openen, dan elke uitbreiding en plugin door-één schakelen--testen Yahoo Mail telkens--om te vinden de crashes veroorzaakt.

Lage systeembronnen

Een andere reden voor een crash is lage systeembronnen veroorzaakt door teveel vensters tegelijk geopend of niet regelmatig van Firefox cachegeheugen en cookies wissen. Sluit alle andere programma's die u hebt geopend. Klik op "Tools | Opties | Geavanceerde | Netwerk | Nu wissen | OK"om het cachegeheugen te wissen en klik vervolgens op"Tools","Recente geschiedenis wissen"en"Nu wissen"om te wissen van cookies. Wanneer u klaar bent, probeer te openen van Yahoo.

Instabiliteit van het systeem

Windows instabiliteit van ontbrekende security fixes en stuurprogramma of andere updates ook Firefox 3.6 kunnen veroorzaken om te verpletteren. Klik op "Start", 'Alle programma's ' en 'Windows Update'. Wanneer uw computer is voltooid bijwerken, opnieuw opstarten, opent u Firefox 3.6 en probeert te openen van Yahoo Mail.

Antivirusprogramma 's

De browser kan crashen als het resultaat van een recente update, of het ontbreken van een update voor uw antivirussoftware. Als de software up-to-date is, zet uw antivirus software tijdelijk uit en probeer om Yahoo Mail te openen. Als de browser geen crash, de antivirus software opnieuw te installeren of neem contact op met de softwarefabrikant voor ondersteuning. Als de software niet up-to-date, bijwerken en Yahoo Mail opnieuw proberen. Als het probleem niet het antivirus programma, zou kunnen het probleem voortvloeien uit malware die de software gemist.

Malware

Schadelijke software kan leiden tot een grote verscheidenheid van computerproblemen zoals destabiliserende software en hardware die Firefox 3.6 is afhankelijk van of gericht op mengend in de browser. Voer een volledige scan van uw computer met behulp van de bijgewerkte antivirussoftware. Wanneer de scan is voltooid, controleren of het eventuele anomalieën gedetecteerd. Als het deed, genezen of de malware in quarantaine te plaatsen, heropenen Firefox en Yahoo opnieuw proberen.

Compatibiliteit

Firefox 3.6 gewoon mogelijk niet compatibel met de nieuwste versie van Yahoo Mail. Klik op "Help" en selecteer "Over Firefox" automatisch upgraden naar de nieuwste versie. Als Firefox 3.6 upgraden niet de neerstortingen oplost, ga naar de Firefox Help - Live Chat pagina en vragen om extra hulp van vrijwilliger Firefox of ga naar de pagina "Firefox Help - een nieuwe vraag stellen" en een vraag over de kwestie de Firefox-ondersteuningsforum voor de Gemeenschap.