Minolta C451 netwerk instelling instructies

Wanneer u een multifunctionele en multifunctionele apparaat zoals de Konica Minolta Bizhub C451 hebt, zal u wilt gebruiken het apparaat om zijn volledige potentieel. De Konica Minolta C451 heeft de mogelijkheid om te worden aangesloten op een netwerk en extern gebruikt zonder naast de machine. Dit kunt u gebruiken als een scanner of printer als een netwerk aangesloten apparaat. De Minolta C451 moet worden geïnstalleerd als een netwerkapparaat te gebruiken om zijn volledige potentieel.

Instructies

1

Sluit de ethernet-kabel van de achterkant van uw Minolta C451 op de hub of router van uw netwerk.

2

Druk op "Utility/Counter" op de Minolta C451. Selecteer "Beheerdersinstellingen", en voer uw adminwachtwoord.

3

Tik op "Network Settings" en vervolgens "TCP/IP-instellingen." Tik op "ON". Tik op "IP-instellingen." Kies een IP-adres voor uw printer op kan worden opgeslagen.

4

Open een webbrowser op uw computer en voer het IP-adres van uw printer en druk op "Enter." Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het instellen van PageScope (de software voor printen via het netwerk).

5

Tik op "Utility/Counter" op de printer. Tik op "Network Settings" dan "SMB Settings" en "Print Settings" en druk op "ON". Typ de naam van de 'werkgroep' thats uw netwerk op. Druk op 'OK'.

6

Plaats de software-cd in de belangrijkste netwerk-computer en installeer de software. Dit zal uw Minolta C451 voor het hele netwerk instellen.