Mijn Yahoo Mail losgekoppeld van ChatVrienden en familie zijn slechts een muisklik weg met Yahoo Mail chat-functies. U kunt het verzenden van onmiddellijke tekstberichten van binnen uw Yahoo-e-mailaccount. Echter verbroken de service soms vanwege bepaalde technische redenen. Gebruikers leren hoe te te bevestigen deze technische kwestie kunnen chatten met vrienden en familie zonder lastig onderbrekingen.

Yahoo Chat serviceopties

Yahoo biedt live chatdiensten via een verscheidenheid van methoden. U kunt een chatfunctie wanneer u toegang zoekt uw e-mailaccount tot. Echter, de software van Yahoo Messenger is een product die u op uw computer downloadt. Gebruikers download Messenger omdat er video en voice chatten naast tekst. Voor sommige mobiele telefoons kunnen ook gebruikers Yahoo chat-functies.

Met behulp van meerdere Chat methoden

Yahoo kunt u één babbelen apparaat tegelijk met dezelfde Yahoo account gebruiken. Dat apparaat zou de chatbox in uw e-mailaccount of de Yahoo Messenger-software op een computer of mobiele telefoon. Bovendien kunt u niet verschillende computers toegang tot beide apparaten op hetzelfde moment.

Afsluiting berichten

Wanneer u probeert om het gebruik van Yahoo Mail chat, kan je een bericht dat het systeem heeft afgemeld u omdat u bent ingelogd op een andere computer of apparaat. U kan ook een bericht krijgt dat u hebt verbroken omdat u aangemeld in een andere computer of apparaat. Helaas, het bericht vertelt niet u hoe dit probleem op te lossen. Wilt u weet op welke manier voor positiebepaling zulks uitvaardiging Voorkom onderbrekingen in de toekomst.

Oorzaak van loskoppelen

Deze afsluiting treedt op in de regel slechts één apparaat of computer tegelijkertijd toe te staan. Bijvoorbeeld, als u Yahoo Messenger gebruiken tijdens uw Yahoo Mail chat gebruiken, zal het systeem openstellen Messenger terwijl gelijktijdig het loskoppelen van uw Yahoo Mail chatsysteem.

Probleem oplossen

Yahoo Messenger heeft een Sign Out-optie in het hoofdmenu van de Messenger. Wanneer u van plan bent te gebruiken Yahoo Mail chat, zorg ervoor dat u die optie volledig Meld u af bij Messenger. Probeer niet te openen van Messenger met dezelfde Yahoo account totdat u bent klaar chatten in uw e-mailaccount. Voor mobiele telefoons, door ervoor te zorgen dat de optie 'Automatisch aanmelden' op de loginpagina is uitgeschakeld. Gebruikers van mobiele telefoons moeten ook toegang van Yahoo Messenger, selecteer "Voorkeuren" boven, "Algemeen" en vink "Altijd teken in mijn mobiele telefoon wanneer ik meld u af bij Messenger."

U kan ook Meld u af bij Messenger binnen uw Yahoo-e-mailaccount. Selecteer "Offline" in het "Chat en mobiele tekst" hieronder de e-mailmappen in Yahoo Mail Classic. In Yahoo Mail, klik op de pijl naast uw naam bij de bovenkant van de pagina. Klik op "Sign out of Messenger" in het drop-down menu.

Meerdere Accounts

Een andere manier om dit probleem te verhelpen is het handhaven van meerdere accounts. Terwijl het toegang tot van Yahoo Messenger of via een mobiele telefoon met een andere account kunt u uw e-mail en chat met één account openen.