Mijn Track bal Is niet bezig met Yahoo Mail

Bepalen waarom een mobiel apparaat trackball navigatiesysteem werkt niet vanuit Yahoo mail te herwinnen van de mogelijkheid om te navigeren door uw Yahoo e-mail inbox zonder incidenten. Mogelijke oorzaken voor een slecht functionerende trackball kon vloeien voort uit de e-mailclient, gemiste software-updates en de systeembronnen wordt overbelast, die waarvan vele u corrigeren kunt zonder professionele hulp te zoeken.

E-mailclient

De e-mailclient zelf mogelijk schuld, in plaats van Yahoo. Zien of de bal track in andere toepassingen of in de webbrowser van de telefoon, maar niet binnen de e-mailclient werkt. Probeer toegang tot Yahoo e-mail via de Web-browserinterface om te zien als het probleem zich weer voordoet.

Yahoo mobiele Webmail

Als de trackball storingen alleen wanneer u Yahoo vanuit de browser-gebaseerde webmailinterface, probeert te gebruiken van de telefoon e-mailclient voor toegang tot Yahoo mail in plaats daarvan. Als een van deze interfaces niet werkt, gebruik van de telefoon "Software Update" hulpprogramma om te controleren op beschikbare updates, die software fouten, die voortvloeien uit het gebruik van verouderde versies kunnen verhelpen.

Bron van systeemproblemen

Een andere mogelijkheid is dat uw telefoon systeembronnen zijn overbelast, waardoor het scherm van de telefoon te "bevriezen" wanneer u probeert te slepen van de trackball overheen. Controleer als de trackball stopt met werken met andere toepassingen en functies van de telefoon. Nauwe uit alle toepassingen die u niet actief op de telefoon gebruiken voor het optimaliseren van de middelen van de telefoon.

Trackball hardwareproblemen

Een andere mogelijkheid is dat de fysieke trackball zelf niet werkt. Dit kan zijn vanwege puin gevangen onder de trackball, fysieke trauma aan de trackball of elektrische bedrading in de telefoon. Daarvoor nemen van het aan uw vervoerder of een gecertificeerde mobiele telefoon reparatie specialist te laten inspecteren.