Mijn toetsenbord Is het typen van vreemde symbolen

Mijn toetsenbord Is het typen van vreemde symbolen


Voor het grootste deel, en onder normale omstandigheden, doet uw computer wat je verwacht om te doen en wat u zeggen dat het te doen. Maar van tijd tot tijd, instellingen zal veranderen en zijn normaal gedrag plotseling vreemd, zoals door dingen zoals vreemde symbolen verschijnen in plaats van uw normale letters. Er zijn verschillende oorzaken en oplossingen voor dit, maar dit symptoom is niet noodzakelijkerwijs een goede indicatie van een grote computerprobleem.

Besturingssysteem vs programma 's

Uw computer heeft een besturingssysteem dat is geïnstalleerd als een centrale programma. Deze software--Windows--controleert alle van uw hardware en software en vergemakkelijkt de communicatie tussen de twee. Windows bepaalt uw toetsenbord en de taal die wordt gebruikt. Software, wellicht zoals Microsoft Office, een andere relatie met uw toetsenbord. Wanneer u het lettertype in een tekstverwerkingsprogramma wijzigen, wijzigt u de manier dat specifieke programma wordt weergegeven wat u typt. Controleren van andere programma's om te zien of de vreemde symbolen er, ook verschijnen; Als dat niet het geval is, verander gewoon het lettertype in uw tekstverwerker.

Taal

Als uw probleem raar symbool in verschillende programma's gebeurt, gaat het bijna altijd met de standaardtaal van het besturingssysteem. Wanneer u een computer in de Verenigde Staten koopt, is het voorgeladen met een Engelstalige versie van Windows, tenzij u anders staat. Maar als u interactie met websites of extra software installeert, wordt u mogelijk gevraagd om nieuwe taalpakketten--installeren voor Chinees of Koreaans, zeggen,--om bepaalde inhoud te bekijken. Deze talen kunnen worden uw standaardtaal en verschijnt als vreemd en onleesbare tekens als niet correct geïnstalleerd.

Standaard toetsenbordtaal

De standaardtaalinstelling in Windows doet een paar dingen. Wanneer u tekstverwerking software of programma's met een spell-checker, wordt in Windows de standaardtaal gebruikt als de root-woordenboek. De taalinstelling bepaalt ook de specifieke toetsen op uw toetsenbord. Hoewel computers in Japan en Canada, bijvoorbeeld, zowel de dezelfde toetsenbordindeling hebben, heeft de Japanse computer een verschillende input instellen om uit te breiden het toetsenbord praktisch, waardoor meer tekens als gevolg van verschillende toetsaanslagen. Wanneer u de invoertaal van uw besturingssysteem wijzigen, misschien vreemde brieven beginnen te verschijnen.

Taal wijzigen

Het veranderen van uw taalinstelling terug naar het Engels is een ongecompliceerd proces op Windows. Klik op 'Start' en kies 'Configuratiescherm'. Selecteer nu "Klok, taal en regio" en vervolgens "Regional and Language Settings." Klik op het tabblad "Toetsenbord en talen" en klik op "Change toetsenbord." Alle ongewenste talen verwijderen uit deze lijst en klik vervolgens op "Apply" als uw wijzigingen wilt opslaan.