Mijn PHP E-mail formulier Is leeg berichten verzendenWeinig dingen zijn meer vervelend dan krijgt een e-mail met een ontbrekende onderwerp of lege ruimten waar het bericht zou moeten zijn. Hoewel de e-mail spam geweest kan, kan het ook zijn geweest een opmerking, een verzoek om informatie of een inkooporder. Lege e-mails kunnen worden veroorzaakt door een communicatiefout tussen een formulier op uw Web-pagina en de servertoepassingen die verwerken en uiteindelijk de post afgeven.

PHP en E-mail formulieren overzicht

De HTML- of HyperText Markup Language, "< form >" tag biedt een manier om informatie van een webpagina overbrengen naar een toepassing op een webserver. Op zijn beurt, de servertoepassing verwerkt deze gegevens, en geeft vervolgens het naar een andere toepassing die een database of e-mailserver. Het kan ook het verzenden van informatie terug naar de webpagina bezoeker die het formulier heeft verzonden door op de toets "Enter" of de "Submit"-knop te drukken. Een e-mailtoepassing server stuurt eigenlijk de inhoud van het formulier naar de bestemming. Als het formulier ten onrechte wordt gemaakt, kan de e-mailtoepassing weigeren te accepteren van de formuliergegevens of proberen om het te verwerken met onbedoelde resultaten.

Onjuiste gegevens bestemming

Het element "action" van een webformulier vertelt de webserver waarnaar u wilt verzenden van de gegevens in het formulier. De ontwerper van het formulier moet weten de servertoepassing exacte URL of Uniform Resource Locator--met inbegrip van sub-mappen en bestandsextensies--anders kan de webserver niet de transactie voltooien. Een verkeerd geprogrammeerde webformulier kan uw gegevens naar een servertoepassing die niet was geschreven om de gegevens verzenden. Als het script helemaal werkt, het lege gegevens kan overbrengen naar PHP mailfunctie en uiteindelijk naar de ontvanger.

Methode voor het vastleggen van onjuiste gegevens

Een HTML-formulier kan gegevens verzenden door hetzij de methode GET of PUT. Het PHP script dat de gegevens ontvangt moet een overeenkomende $_GET of $_PUT array variabele gebruiken om de gegevens te bewaren. Als de verkeerde input-methode wordt gebruikt en van de server PHP implementatie is ingesteld als u niet wilt weergeven van eventuele fouten, mogen het script uit te voeren en stuur de PHP mail functie lege variabelen zonder waarschuwingen of waarschuwingen dat er iets mis is.

Onjuiste formuliernamen

HTML-formulier waardenamen moeten bestaan en identiek in beide de input form-tags en de variabelen die zijn toegewezen aan het serverscript $_GET of $_PUT arrays zijn. Bijvoorbeeld, als de inhoud van het formulierveld heet "emailbody", maar de serverscript de variabele met de naam "EmailBody verwacht", zullen de gegevens niet worden gelezen. Als een onjuiste methode GET of PUT gebruikt, zal een lege variabele worden doorberekend aan de PHP mailfunctie, die de lege gegevens naar uw server e-mailtoepassing stuurt.