Mijn Mac zegt "Netwerk Accounts zijn niet beschikbaar"

Mijn Mac zegt "Netwerk Accounts zijn niet beschikbaar"


De accounts van het netwerk van de Mac zijn gebruikersaccounts die kunnen worden ingesteld voor toegang tot meerdere Mac-computers op een netwerk van kleine, middelgrote of grote. Hoewel veel gebruikers geen problemen hebben met de toegang tot hun account op elke Mac-computer op het netwerk, kan wat een "netwerk accounts zijn niet beschikbaar" bericht verschijnen wanneer u probeert om in te loggen. Er zijn vier primaire oorzaken voor dit foutbericht wordt weergegeven en als u elke mogelijke oorzaak begrijpt kunt u het netwerk accounts niet beschikbaar bericht in het algemeen oplossen op je Mac.

Domeinnaam

Macs die worden beheerd via netwerk-accounts zijn meestal een deel van een grote omgeving, zoals een school of andere zaken. Zo is de Mac netwerk rekening gebruikersnamen worden meestal weergegeven als e-mailadressen. Als uw Mac-netwerk onlangs bijgewerkt is, kan hetzij als gevolg van een OS upgrade of patch, de manier waarop die deze gebruikersnamen worden ingegeven zijn gewijzigd. Bijvoorbeeld, kunnen gebruikers die eerder hun gebruikersnaam van de account van het netwerk van Mac is ingevoerd als [email protected] nu hun gebruikersnaam als yourbusiness\yourname of anders krijgt ze een bericht "netwerk accounts zijn niet beschikbaar".

Recente OS Upgrade

Hoewel netwerk accounts hebben gemeen elke nieuwe versie van Mac OS, kunnen af en toe niet zij in eerste instantie compatibel met de nieuwste versie van het OS. Gebruikers die onlangs een upgrade hebt uitgevoerd naar een nieuwe versie van de Mac OS X kunnen vinden dat hun netwerk accounts niet langer beschikbaar als gevolg van de upgrade zijn. Wanneer het bericht "netwerk accounts zijn niet beschikbaar" gevolg van een recente OS upgrade wordt weergegeven, kan het meestal worden opgelost door ofwel het downgraden van de Mac naar een oudere versie van Mac OS X of door het installeren van een patch uitgebracht door Apple het probleem te verhelpen.

Bindende Mac

Wanneer een netwerk of andere beheerder bindt een Mac met een netwerk, kan de Mac via Active Directory worden beheerd. Als bindend is mislukt, kan de gebruiker een bericht 'netwerk accounts zijn niet beschikbaar' wanneer u probeert in te loggen in de Mac, omdat het niet langer het netwerk herkent. Veel gebruikers oplossen het probleem door loskoppelen en vervolgens rebinding-uit de Mac op hun netwerk. Na rebinding van de Mac en de computer te rebooten, verdwijnt het bericht "netwerk accounts zijn niet beschikbaar" doorgaans. Voor hun Mac voor instructies over het uitvoeren van dit proces kunnen gebruikers de gebruikershandleiding raadplegen.

Naam wijzigen van Mac

Af en toe, treedt het bericht "netwerk accounts zijn niet beschikbaar" op omdat de naam van de Mac-computer wordt niet herkend in het netwerk en daarom heeft het netwerk geen toegang de Mac. tot Dit is meestal omdat de Mac's de naam van de computer, hetzij heeft opzettelijk of per ongeluk gewijzigd door de gebruiker. Voor de meeste gebruikers moet alleen het oplossen van de kwestie worden bijgewerkt de computernaam en de hostnaam in Systeemvoorkeuren, de Open Directory Utility en door de Terminal-toepassing zodat de computernaam en hostnaam hetzelfde in alle drie plaatsen zijn. Gebruikers kunnen bepalen hoe dit te doen door het raadplegen van de gebruikershandleiding voor hun specifieke Mac.