Mijn Firefox Is Not Passing Proxy referenties

Oudere versies van Firefox had een bug waarin fouten werden gegeven wanneer een gebruiker probeerde te gebruiken van een HTTPS-proxy met referenties. Het probleem werd opgelost door de Firefox-ingenieurs, zodat voor u om het te vermijden, moet u naar de nieuwste versie van Firefox bijwerken of handmatig installeren van de patch. Firefox installeert automatisch patches, zodat u slechts hoeft uit te voeren van een update als uw computer nieuwe patches niet automatisch geïnstalleerd.

Proxy Setup

De eerste stap bij het oplossen van problemen met proxy is het controleren van de eigenschappen voor de proxy geloofsbrieven en de server. De proxy-eigenschappen vindt u door te klikken op het menu-item "Opties" in het menu "Extra". Klik op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens op 'Netwerk'. Kijk naar de proxy-instellingen in het venster. U moet ook de juiste poort. De beheerder van uw proxy biedt u de juiste referenties, adres en poortnummer voor een proxy-server.

Firefox versie

De proxy-probleem is opgetreden met Firefox versie 4. Controleer uw versie van Firefox, klik op de "Windows" menu-item en selecteer "Helpen". Zie de sectie "About" van het venster. Deze sectie geeft u uw Firefox-versie. Als de versie 4 is of Beta, vervolgens upgraden patches de bug met uw versie van Firefox.

Handmatig bijwerken

Firefox automatisch downloadt en installeert de meest recente patch voor de browser, maar u kunt ook handmatig de software patch. In het "Help" venster die u eerder hebt geopend, klikt u op de "Update toepassen." De software gedownload en geïnstalleerd op uw computer. Klik op 'Opnieuw opstarten' na de installatie van de patch wijzigingen doorgevoerd.

Overwegingen

De fout treedt ook op als u niet langer toegang tot de proxyserver hebt. Proxy server-beheerders hebben de optie voor het blokkeren van IP-adressen of gebruikersnamen op de server. Als u niet langer toegang tot de server, maar het probleem is niet met Firefox, kan dan u worden geblokkeerd toegang tot de server.