Microsoft Excel gratis Online leren

Microsoft Excel gratis Online leren


Microsoft Excel is een programma dat wordt geleverd met het Microsoft Office pakket. Excel kan gebruikers gegevens invoeren in werkbladen; maken van tabellen, grafieken en trendlijnen; en de voltooiing van de berekeningen zoals gemiddelden en totalen. Excel kan nuttig zijn voor die geleidende onderzoek, evenals de monitoring van de voortgang van studenten of het bijhouden van de huishoudelijke begroting. Hoewel leren gebruiken van alle functies van Excel een uitdaging zijn kan, is het goed de moeite waard de tijd geïnvesteerd om te bekwamen in het programma. Tools aangeboden door Excel kunnen een individu efficiënter bij het analyseren van gegevens, terwijl het aanbieden van een eenvoudige methode voor het controleren van budgetten of huishoudelijke inkomens maken.

Instructies

1

Toegang tot de Microsoft Office-website. Dit is een van de beste bronnen voor informatie over producten die zijn opgenomen in Office, zoals Excel.

2

Beweeg uw muis of de cursor over het tabblad "Ondersteuning" in de grijze balk op de hoofdpagina. Klik op het tweede item in de lijst, "Excel."

3

Selecteer de versie van Excel die u van plan bent te gebruiken uit de lijst aan de rechterkant van het scherm. Opties zijn: Excel 2010, Excel 2007 en Excel 2003. Dit biedt een menu met opties die mogelijk van belang, afhankelijk van wat u van plan bent te doen met Excel. Klik op het onderwerp van belang. Indien subcategorieën worden aangeboden, Selecteer categorieën die van toepassing zijn. Artikelen over Microsoft Office zal worden gepresenteerd.

4

Een alternatieve methode om te krijgen van de opleiding in de software is het "Office-Training" te selecteren onder de grijze "Support" lusje bij de bovenkant van het scherm. Nogmaals, verschillende opties worden gepresenteerd. Selecteer het jaar van Excel die u wilt gebruiken en kies informatie die van toepassing is in de artikelen gepresenteerd.

Tips & waarschuwingen

  • Na het behalen van informatie door middel van de artikelen en tutorials aangeboden door Microsoft, probeert te gebruiken van de functies in een Excel-bestand. Dit is niet een doelgerichte bestand, maar een "praktijk"-bestand om te leren van de basisfuncties die u gaat gebruiken. Blijven uw "praktijk"-bestand gebruiken als u nieuwe vaardigheden te leren. Als u een fout in een bestand aanbrengt, gewoon niet opslaan. Sluit het bestand zonder op te slaan en opent u de vorige versie om opnieuw te beginnen.
  • Wees met name voorzichtig met sorteren in Excel totdat u deskundig met hoe bent te doen. Sommige fouten die tijdens het sorteren optreden kunnen kunnen onomkeerbaar zijn. Als u het bestand niet opslaat nadat het is onjuist gesorteerd, u kunt altijd opnieuw beginnen.