Logitech Webcam-instellingen voor geen flikkering geoptimaliseerd

Logitech webcams zijn ontworpen om te werken in een verscheidenheid van omgevingen en verlichting regelingen. Als uw scherm is flikkeren tijdens een videosessie, is het vaak te wijten aan een combinatie van camera-instellingen en externe factoren. Het vinden van de optimale webcam-instelling vereist experimenten, maar loont in het einde met een gladde, snelle video-ervaring.

Logitech-automatische instellingen

Logitech webcams is voorzien van automatische instellingen waarmee de camera om te kiezen van de beste mode voor de lichtomstandigheden. Sommige modellen zijn voorzien van anti-Flicker-modus, die u aanpassen kunt aan uw omgeving. Als u problemen ondervinden blijft, kunt uit te schakelen Auto krijgen; doet zal zulks vereisen u uitschakelen RightLight, die helpt uw webcam beter presteren in low-light voorwaarden. Toegang en instellingen aanpassen door te klikken op de knop instellingen, die wordt vertegenwoordigd door twee versnellingen, op de werkbalk van de Logitech software.

Begrip framesnelheid

Een onjuiste framesnelheid is vaak de boosdoener in een flikkerend webcambeeld. De framesnelheid verwijst naar het aantal keren dat het videobeeld wordt vernieuwd in een bepaalde periode van tijd. Lagere framesnelheid, die vaak worden gebruikt om te compenseren voor de lage lichte instellingen, kan het beeld te trillen omdat het langzaam wordt vernieuwd. Hoe hoger de framesnelheid, des te sneller de afbeelding vernieuwd en hoe vloeiender de video.

Aanpassing van de framesnelheid

Als de automatische instellingen voor uw Logitech webcam niet het scherm flikkeren opgelost, de framesnelheid handmatig aanpassen. In de Logitech-software, klikt u op de knop instellingen op de werkbalk. De meeste webcams zijn een cap op de framesnelheid; vind de beste instellen door de hoogst mogelijke snelheid te kiezen en naar beneden stapsgewijs totdat het scherm stopt met knipperen.

Omgevingsfactoren

Zelfs de beste instellingen op uw Logitech webcam compensatie geen voor slechte milieu omstandigheden. Verlichting is de belangrijkste factor in de kwaliteit webcam video; in zeer weinig licht, moet de camera overwerken proces het beeld, wat leiden het tot kan gaan flikkeren als het beeld wordt vernieuwd. Het beste beeld, Logitech raadt u aan de webcam in heldere, diffuus licht.